• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan 29 Mart ön seçimi sonrası kamuoyuna yazılı bir açıklama yaptı...

29 MART’TAN KALANLAR

Bir seçimin; elektrikleri kesmeden, oy pusulalarını çalmadan, sandıkları ve torbaları kaybetmeden, hileye hurdaya bulaşmadan, Kedilere dokunmadan, her seçmenin düşüncesine ve tercihine ipotek koymadan, demokrasi şöleni altında, bir seçimin nasıl yapılabileceğini göstermiş olmamızdan dolayı sevinçliyim ve gururluyum. Bu seçimleri 45 İlde Cumhuriyet Halk Partisi yaptı.

Bizler yaptık.

 

Türkiye’ye demokrasi dersi verdik. Bir seçimin nasıl yapılabileceğini öğretmiş olduk.

 

Şimdi yeni bir hedefe yürüyoruz, hep beraber gücümüze güç, sevgimize sevgi katarak, ön seçim yorgunluğundan hemen çıkıp 7 Haziran’da iktidar olmanın yolunda, gecemizi gündüzümüze katarak, hep beraber çalışıp iktidar olacağız. Aydın’da 5 ve yukarısı Milletvekili hedefimiz ve bunu da başaracağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle İlçe Yönetimim, Kadın Kollarım ve Gençlik Kollarımla emeği geçen parti emektarları Sandık Sorumlularıma, İlçe Örgütümün bütün üyelerine ve ayrıca bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Özer Kayalı’ya teşekkür eder ve sıralamaya giren bütün Milletvekili adaylarımıza, hep birlikte iktidar yolunda başarılar diliyorum.

30 mart 2015


381 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim