• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Türkiye’yi zehirleyen İranlı uluslararası uyuşturucu baronu Kuşadası’nda yakalandı. Polisin gerçekleştirdiği operasyonda ele geçirilen İranlı uyuşturucu baronu, çıkarıldığı mahkeme tarafından çete üyesi 17 kişi ile birlikte tutuklandı.

Son dönemde tüm Türkiye’de kullanımı artan ve gençleri zehirleyen metamfetamin isimli sentetik uyuşturucu madde ile mücadele konusunda Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen büyük çaplı planlı operasyonda, bu uyuşturucuyu Türkiye’ye getiren İranlı uluslararası uluşturucu baronu 50 yaşındaki Saberalı Daliran(S.D.) da ele geçirildi.

 

Kuşadası KOM ekipleri, sentetik uyuşturucu ile mücadele kapsamında İstanbul, İzmir, Aydın, Kuşadası ve Söke’de eş zamanlı olarak gerçekleştirdi. Operasyonda gözaltına alınanlardan birinin tüm Türkiye’de aranan İranlı 50 yaşındaki uyuşturucu baronu S.D. olduğunun anlaşılması üzerine operasyonu derinleştiren KOM ekipleri 3 il ve iki ilçede uyuşturucu çetesi üyesi 34 kişiyi daha gözaltına aldı. Sahte kimlikle yakalanan İranlı uyuşturucu baronu S.D. ve 34 kişi bugün Kuşadası’nda hakim karşısına çıktı. Yaklaşık bir kiloya yakın sentetik uyuşturucu ve 4 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 23 adet fişek ve 5 adet şarjör ile geçirilen İranlı uyuşturucu baronu, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. S.D. ile birlikte uyuşturucu çetesi üyesi 16 kişi daha mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu.

 

- SAHTE KİMLİKLE TÜRKİYE’YE GİRİŞ YAPMIŞ

 

Son dönemde kullanımı artan sentetik uyuşturucuyu İran’dan Türkiye’ye getiren ancak sahte kimlik kullandığı için bir türlü yakalanamayan 50 yaşındaki uyuşturucu baronu S.D.’nin son olarak 3 ay önce sahte pasaportla İran’dan Türkiye’ye giriş yaptığı öğrenildi.

www.kusadasihaberajansi.com       02 02 2015



369 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim