• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Bakıcı ve Başkan yardımcıları, muhtarın bağlı bulundukları mahallelerde yaşanan sorunlarını dinlediler ve ortak çözüm yolunda fikir alışverişi yaptılar.

 

Göreve geldiği günden bu yana birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde Merkez Mahalle ve bütün şehir yasasıyla köyden mahalleye dönüşen mahalle Muhtarları ile her ay toplantı yapan Başkan Bakıcı, Mart ayı toplantısını Carpouza kafe de gerçekleştirdi. Muhtarlar ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Bakıcı ve Başkan yardımcıları, muhtarın bağlı bulundukları mahallelerde yaşanan sorunlarını dinlediler ve ortak çözüm yolunda fikir alışverişi yaptılar.

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Başkan Yardımcıları Ali Karakurt, Dr. Bülent Cinel, Atilla Aksoy, birim amirleri ve ilçeye bağlı tüm mahalle muhtarları katıldı. Mahallelerdeki sorunları dinleyen bu sorunlar ile ilgili muhtarların fikirlerini dinleyen Başkan Bakıcı, muhtarların görüşlerini önemsediğini, dolayısıyla muhtarların kendi mahallesindeki sorunları çok daha rahat ifade ettiklerini kaydetti. Mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Bakıcı, çalışmalar hakkında birim amirlerinden de detaylı bilgi aldı.

 kaynak www.selcukhaber.com



371 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim