• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir takım etkinliklere katılmak için İzmir'e geliyor. Kılıçdaroğlu'nun kentte katılacağı etkinliklerin programı da belli oldu.

İzmir 2. Bölge'den ön seçime giren ve ön seçimden 1'inci çıkarak İzmir milletvekili adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Salı günü bir dizi etkinliğe katılmak için İzmir'e geliyor.

Saat 11:30'da İzmir'e gelecek olan Genel Başkan'ı Adnan Menderes Havalimanı'nda partililer, ve parti yöneticileri karşılayacak.

İzmir'e indikten sonra ilk olarak Buca'ya gidecek olan Kılıçdaroğlu Gölet'te milletvekili adaylarıyla bir toplantıya katılacak. Seçim stratejisinin konuşulacağı toplantıya milletvekili adaylarından ziyade parti yetkililerinin, ilçe başkanlarının ve belediye başkanlarının da katılması bekleniyor.

Toplantının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Kasaplar mevkiinde gerçekleştirdiği Kasaplar Meydan ve otopark projesinin temel atma törenine katılacak olan CHP Genel Başkanı daha sonra 2.Bölge turuna çıkacak.

Parti otobüsüyle Bornova, Bayraklı, Karşıyaka ve Çiğli'ye gidecek olan Kılıçdaroğlu buralarda halka seslenerek mini mitingler yapacak.

Ardından CHP’nin Çankaya’daki Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açacak Kılıçdaroğlu finali saat 18.00’de Büyükşehir-Konak Belediyesi ortaklığında düzenlenecek Hıdrellez Şenliği’ne katılarak yapacak ve akşam saatlerinde İzmir'den ayrılacak.

kaynak gündem otuzbeş

03/05/2015 


352 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim