• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Chp Kuşadası Gençlik Kolları'nın düzenlemiş olduğu Devrim Şehitlerini Anma ve Saygı programı İbramaki Sanat Galerisinde gerçekleşti.

Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı anma programına Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Chp İlçe Başkanı Soner Kaplan, Chp Aydın Milletvekili adayları veCHP Gençlik Kolları Aydın İl Başkanı Kemal Güneri ve vatandaşlar katıldı.

 

Anma etkinliğinde şiirler okundu, slayt gösterisi yapıldı. Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın idamından önce yazdıkları mektuplar okundu ve duygusal anlar yaşandı.

 

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı etkinlikte yaptığı konuşmada; “Deniz, Yusuf ve Hüseyin verdikleri mücadelede kime zarar verdi? Bu adamlar cinayet mi işledi? Bu ülkenin tam bağımsızlığı için verdikleri mücadelede kimseyi öldürmediler, kimseye ateş etmediler, kimseye zarar vermediler” dedi.

 

CHP İlçe Başkanı Soner Kaplan yaptığı konuşmada; “25 yaşında 3 fidanı idam edilişlerinin 42.yılında saygıyla anıyoruz. Bizler bugün ülkemizin geleceği için verdiğimiz mücadeleyi yüreğimizle, haykırışımızla, kadınımızla, gencimizle, tek yürek olarak veriyoruz. Bizim ideolojik bakışımız Uğur Mumcu'dur, Ahmet Taner Kışlalı'dır, Deniz'lerdir ve en önemlisi Mustafa Kemal Atatürk'tür” dedi.

 kuşadası haber ajansı                          07  06  2015



361 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim