• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

izmir’de kendi ülkesinin vatandaşı bir mülteciyi öldürmek suçlamasıyla aranan Cezayir uyruklu bir kişi Kuşadası polisi tarafından yakalandı.

Kuşadası Polisi tarafından sorgulanan ve daha sonra İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Cezayir vatandaşı olan Elhabip Fetnacı, iddiaya göre Türkiye'ye geldikten sonra yasadışı yollardan Avrupa Birliği ülkelerine kaçmak için vatandaşı B.D. ile irtibat kurdu. B.D., 11 Şubat 2015 tarihinde Fetnacı'yı yurtdışına çıkacak diğer kişilerin kaldığı Alsancak'taki eve götürdü. Burada, B.D.'nin elindeki tabanca bir anda ateş aldı. Evde bulunanlar kaçarken başından yaralanan Fetnacı'yı da sokağa bıraktı. Ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Fetnacı müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

- KUŞADASI POLİSİ YAKALADI

 

Cinayetin aydınlatılması için İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan çalışmaya rağmen cinayetin zanlısı B.D’ye ulaşılamadı. Ardından faili meçhul olaylarla ilgili bir çalışma başlatan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bu çalışma kapsamında bir ihbar üzerine düzenlediği operasyonda İzmir’deki Cezayirli mülteci cinayetinin zanlısı olduğu belirtelen B.D.’yi ele geçirdi. Üzerinden başka bir kişi adına düzenlenmiş pasaport çıkan B.D.'nin bulunduğu evde yapılan aramada da 1 sustalı bıçak ile 1 pompalı tüfek ele geçirildi. İnsan tacirliği yaptığı da belirtilen katil zanlısı Cezayir uyruklu B.D. sorgulamasının ardından İzmir’de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

kuşadasıhaberajansı                16  05  2015



433 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim