• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Galatasaray’ın 20. şampiyonluk sevinci Selçuk’ta da coşkuyla kutlandı.

. Kutlamalara Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da katıldı. Selçuk Pazaryerinde yapılan kutlamalarda Başkan Bakıcı da sahneye çıkarak Galatasaray bayrağı salladı.

Selçuk Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen kutlamada etkinlikte havai fişek müzik gösterilerinin yanı sırasinevizyonla Galatasaray Türk Telekom arenadan canlı yayın yapıldı.  Her yaştan Galatasaraylının doldurduğu alanda zafer coşkusu doruktaydı. 

Bütün takımları seviyoruz

Kutlamalarda sahneye çıkana Başkan Bakıcı Galatasaraylı taraftarların duygularına tercüme olan coşkulu bir konuşma yaptı. Başkan Bakıcı; “Bugün önemli bir gün. 34 Haftalık lig maratonunun sonu ve Galatasaray’ın şampiyonluğu. Bu Galatasaray’ın 40. Şampiyonluğu yıldız 4 oldu. Galatasaraylılar centilmendir. Biz bütün takımları seviyoruz. Ben tüm Galatasaraylıların, Galatasaray’a gönül vermiş olanların şampiyonluğunu kutluyorum.  Nice 4, 5, 6, 7,8 yıldızlara diyorum.  Türkiye’de UEFA Kupası’nı olan tek takım olan Galatasaray’ın önünde Avrupa Şampiyonluğu hedefi var” dedi.

SelçukGalatasaraylılar Taraftarlar Derneği Başkanı Salih Soylu da Başkan Bakıcı’ya Galatasaray üniforması hediye etti.

Galatasaray’ın şampiyonluğu için düzenlenen kutlama taraftarların katılımı ile coşku ve neşe içinde geç saatlere kadar devam etti. 



357 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim