• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yapımı kısa süre önce tamamlanan yeni yapılan devlet hastanesinde incelemelerde bulunmak üzere Kuşadası’nda geldi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yapımı kısa süre önce tamamlanan yeni yapılan devlet hastanesinde incelemelerde bulunmak üzere Kuşadası’nda geldi. Kuşadası’na gelişinde Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy tarafından karşılanan Bakan Müezzinoğlu, yeni hastanedeki incelemelerinden sonra AK Parti Aydın Milletvekili adaylarıyla birlikte Kuşadası sahilini ve turistik çarşısını gezerek, partisinin seçim çalışmalarına katıldı.

 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, incelemelerin ardından yeni Kuşadası Devlet Hastanesi’ni gezerken çocuklara oyuncak verdi, personelle de hatıra fotoğrafı çektirdi. Kuşadası Körfezi manzaralı hastaneyi 5 değil 7 yıldız olarak nitelendiren Bakan Müezzinoğlu, Aydın Şehir Hastanesi'nin ihalesinin de bu yılın sonuna kadar yapılacağını ve 2017 yılı sonunda açılacağını söyledi.

 

- SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VEFA BEKLİYORUZ

 

Bakan Müezzinoğlu, Kuşadası’nda hastane çalışanlarına yönelik yaptığı açıklamada, Samsun'da silahlı saldırı sonucunu hayatını kaybeden Op. Dr. Kamil Furtun için sağlık çalışanlarının ülke genelinde Pazartesi sabah saat 09.00'dan itibaren 15 dakika boyunca tüm sağlık hizmetlerini durduracağını söyledi. Bakan Müezzinoğlu, "İçimiz yanıyor, yüreğimiz kanıyor. Samsun’da göğüs hastalıkları uzmanı arkadaşımız Op. Dr. Kamil Furtun kardeşimizi bir caninin, bir katilin kurşunlanması sonucu kaybettik, toprağa defnettik. Bu aşamada milletimize bir mesajımız var. Şifa veren ellere vefa bekliyoruz. Gerçekten bu eller 24 saat, evim barkım demeden, çoluğum çocuğum, eşim, annem babam demeden hastalarına hizmet sunuyor. Onlara vefasızlık bu milletin fıtratıyla uymaz, bu milletin değerleriyle uyuşmaz. Bu içimizi kanatıyor" dedi.



268 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim