• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Selçuk Belediyesi Ramazan eğlenceleri kapsamında ilk olarak İstasyon Meydanı’nda “Nostaljik Şarkılar” konseri düzenlendi.

İftar sonrası düzenlenen konserde geçmişten günümüze hepimizin hayatında iz bırakan şarkılar Akdeniz Kent Orkestrası tarafından seslendirildi. Konseri eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte dinleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, şarkılara eşlik etmeyi ihmal etmedi.

Anne kız aynı sahnede

Selçuk Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşların sosyal hayata daha fazla dahil olması için iftar yemeklerinin yanı sıra çeşitli etkinlikler de düzenliyor. Bu etkinliklerin ilkiolan “Nostaljik Şarkılar” konseri Selçuklular’dan büyük alkış aldı.  İzmir Kent Orkestrası tarafından verilen konserde solist Irmak Gürkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası baş kemancısı ve aynı zamanda annesi olan Handan Gürkan birlikte sahne aldılar. Aynı zamanda Funda Arar’ın da vokalisti olan Irmak Gürkan dünden ve bugünden iz bırakan pop şarkılarını başarılı bir performansla seslendirdi. Selçuk Belediyesi tarafından kurulan iftar sofralarında oruçlarını açan vatandaşlar ardından bu güzel konserle Ramazan’ın tadını çıkardılar. 



337 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim