• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Böyle şeylerin sadece ülkemizde değil, dünyanın hiçbir yerinde yaşanmamasını istiyorum.

Başkan Bakıcı:“TerörüLanetliyorum”


“Emek, Barış, Demokrasi” mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bombalı terör saldırısını Quatman ailesinin Selçuk’a yaptığı “Kesişen Zaman Anıtı”nın açılış töreni sırasında öğrenen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı terörü lanetledi.

“Kesişen Zaman Anıtı”nın açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra eseri yapan Amerikalı heykeltıraş David Lope, anıtının içerdiği parça ve öğeler hakkında ayrıntılı bilgi verdiği sırada üzücü olayı öğrenen başkan Bakıcı,” Dünyanın neresinde hangi ülkenin vatandaşını hedef alırsa alsın terörü lanetliyoruz” dedi.

Ankara’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlar için duyduğu üzüntüyü dile getirerek herkesin birlik olması gerektiğinin altını çizen Başkan Bakıcı; “Terörü lanetliyorum. Böyle şeylerin sadece ülkemizde değil, dünyanın hiçbir yerinde yaşanmamasını istiyorum. Barış, özgürlük kolay gelmiyor. Barışa ve özgürlüğe sahip çıkmamız lazım, korumamız lazım. Bu hepimizin görevi. Dünyanın neresinde hangi ülkenin vatandaşını hedef alırsa alsın terörü lanetliyoruz. Barış ve özgürlükten yanayız” dedi.

 



344 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim