• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

GÖKÇEALANIN ÇİĞERLERİNDEKİ YARA BÜYÜYOR.

Gökçealanda bedava toprak.Yetişen alıyooooooooo !!!!!!!

İl ve ilçelerden herkesin toprak sahibi olmak istediği ,tabiatına  hayranlıkla bakılan ,ürün zenginliği ile herkesi kendine hayran bırakan yer gökçealan köyü..

Gökçealan köyünde gün geçmiyorki birileri biryerinden koparmak istemesin.Daha önce çeşitli nedenlerle toprak kazılmaya başlanan ,gökçealanı eteklerinde barındıran Goca dağ tehlike altında.

Kuşadası yolları yapılırken Kuşadası belediyesi tarafından ,Köy yolları yapılırken kullanıldı,şu anda ise İzmir büyük şehir belediyesinin  araçları ile şirince yollarının yapımı için toprak alımına başlandı.

Görüşlerini aldığımız bazı köylüler ’’Daha önceleri  köyümüz mahalle olmadan muhtar bu duruma dur diye biliyordu ama artık zahmet edip muhtara bile sormuyor lar kepçesini kamyonunu  getiren toprak doldurup gidiyor bu iş nereye kadar  gidecek birisi bu işe bir son versin ’’dediler.

 

747 kez okundu

Yorumlar

Daglari yok olan köy     12/01/2016 21:28

Gün geçmiyor ki hükümetin çıkardığı yasayı kendi lehlerine kullanmasınlar.Ne kadar ilginç değilmi;sanki bir zihniyet minareyi calıyor,diğer zihniyet kılıfını hazırlıyor.E peki suçlu kim çalan mı ?Yoksa çalınanı bilerek saklayan mı?Eyyyyy büyük TÜRK uyanda emanetine bak ister içerden,istersen kurduğun bu kutlu ülkenin semalarından....
necati ulutas

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim