• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Faaliyetimize Bozdağ’ın eşsiz güzelliği ve manzarası ile buluşmak isteyenler

Tarih: 7 Şubat 2015 Pazar 

Saat: 8:00

Katılım koşulları: Katılmak için aşağıdaki duyuruyu eksiksiz okumanız mecburidir. Üye veya misafir herkes bu etkinliğe katılabilir.

Faaliyet hakkında: Merhaba Zirveciler… 7 Şubat'ta Bozdağ’a gidiyoruz. Faaliyetimize Bozdağ’ın eşsiz güzelliği ve manzarası ile buluşmak isteyen doğa sevenleri bekleriz. Bozdağ merkezinde, kahtaltımızı yaptıktan sonra yine aynı yerden hareketle başlayacak olan doğa yürüyüşümüz kolay ve eğlenceli bir rotada devam edecek. Aynı zamanda kar ile oynamak için fırsat bulmuş olacağız. (Tabii şansımıza kar olursa) Geri dönüşte ise Birgi, Çakırağa Konağı ve Gölcük gezilerek Selçuk’a dönüş yapılacaktır. 

Rota mesafesi ve süresi: Toplam 7 km. civarındaki rotayı yaklaşık molalar dahilinde 4 saatte geride bırakmayı planlıyoruz. Her faaliyette olduğu gibi uzunluk ve süre değişkenlik gösterebilir.

Hava durumu: Güncellenen hava durumunu aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz.
http://www.accuweather.com/tr/tr/bozdag/1308935/weather-forecast/1308935

Uyarılar: Rehber gerekli hallerde faaliyette değişiklik yapabilir. 

Gerekli malzemeler: Daha rahat bir yürüyüş için ayak bileğinizi kavrayan sert tabanlı bir ayakkabı tercih etmenizi, ayakkabınız yetersiz ise ayak zedelenmelerine karsı çift çorap giymenizi, baton bulundurmanızı, mevsim koşullarına uygun (bere, eldiven, yedek çorap, polar mont, yağmurluk, tozluk) giyinmenizi tavsiye ederiz. Yanınızda getirdiğiniz bütün eşyalarınızı içine alacak büyüklükte (orta boy) bir sırt çantası işinizi görecektir. Çantanızda kişisel eşyalarınız haricince fener ya da kafa lambası, düdük, 2 litreye yakın su, günlük yiyecekleriniz ve yürüyüş esnasında kaybedeceğiniz enerjiyi karşılamak için fındık, kuru üzüm, kuru kayısı gibi doğal şeker türevlerini bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Hareket yeri ve saati: Selçuk Hareket: Saat 08.00’da otogar karşısındaki ADD Ahmet Ferahlı Parkından hareket edeceğiz. Katılacakların hareket saatinden en az 15 dakika önce gelinmesi mecburidir. 

Başvuru ve iletişim
Başkan: Zehra Taşdöven
Telefon: 0536 491 24 21
E-posta: selcukzirve@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/groups/zirveselcuk/
Facebook English: https://www.facebook.com/groups/zirvemountaineeringselcuk/
Facebook Bisiklet: https://www.facebook.com/groups/zirveselcukbisiklettakimi
Twitter: https://twitter.com/#!/ZirveSelcuk
Web site: http://www.zirvedagcilik.net/
Mailgrup: zirvedak@yahoogroups.com (Üye olmak için zirvedak-subscribe@yahoogroups.com adresine boş bir mail atmak yeterlidir)

1618 sayılı yasa kapsamına giren etkinliklerimiz A-6019 nolu Tursab belgeli, A grubu Tursab Acentesi güvencesi ile yapılmaktadır.

435 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim