• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Selçuklu Spor Severler Ve Selçuk Halkı Terörü Kınadı. 27 Mart 2016

Selçuk’ta faaliyet gösteren Spor kulüplerinin önderliğinde yapılan terörü kınama etkinliğine Selçuklu vatandaşların yanı sıra Sporseverler, Sema Yeşilçimen ve Hasan Uysal da katıldılar.

Son aylarda Ülkemizde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için Selçuk istasyon meydanında Selçuklu vatandaşlar bir araya geldi. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon Spor taraftarlarının sosyal medya üzerinden örgütlenerek gerçekleştiği protesto eylemine Selçuklu Vatandaşlar da katıldılar. İstasyon meydanında bir araya gelen Sporseverler   formlarını değiştirerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Spor seveler verdikleri mesajda:” Bizler ilçemizde faaliyet gösteren spor kulübü taraftarları ve Selçuk’ta yaşayan taraftarlar olarak sporun barış ve kardeşlik olduğu bilinci ile teröre karşı omuz omuza verdik ve yüreğimizi dolduran vatan sevgisi ile bir kez daha haykırıyoruz. Kahrolsun terör yaşasın birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşayacağımız Türkiye Cumhuriyeti” denildi.
Ardından katımcılar Atatürk Anıtı önüne terörü protesto eden sloganlar atarak yürüdüler. Atatürk anıtında Büyük Türk Bayrağı açan katımcılar İstiklal Marşının okunmasının ardından olaysız bir şekilde dağıldılar.
402 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim