• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Tören Alanına suni çim ekiliyor

Yıllık 30 bin TL tasarruf sağlanacak

Selçuk Belediyesi Tören Alanı’nda suni çim ekme çalışması yapılıyor. Daha çevreci, daha kullanışlı ve daha ekonomik olması nedeniyle birçok spor sahasında tercih edilen suni çim ekme çalışmalarıSelçuk Belediyesi Tören alanında başladı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, ekilecek olan çim ile yıllık 30 bin TL’lik tasarruf sağlanmış olunacağını kaydetti.

Çalışmaları yerinde inceledi

Çalışmaları yerinde inceleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, suni çimin spor müsabakaları açısından daha pratik bir zemin imkanı sunduğunu söyledi. Doğal çimin sulama ve bakım maliyetlerinin her yıl yüksek bir bütçe oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Bakıcı, bu kapsamda Selçuk Belediyesi Tören Alanı’nda suni çimin tercih edilme sebepleri arasında yer aldığını kaydetti.

10 yıl garantili

Doğal çimin yılda 6-7 ay kullanıldığını hatırlatan Başkan Bakıcı, doğal çimin bakımın yüksek maliyette olduğunu,aynı zamanda yağmurlu dönemlerde de spor yapılmasını zorlaştırdığını ifade etti. Özellikle yaz aylarında sulama zorunluluğu olan doğal çimin yerine, daha pratik ve daha konforlu bir zemin oluşturulması için tören alanına suni çim yapılacağını belirten Başkan Bakıcı,suni çimin on yıl kullanım garantisinin olduğunu kaydetti.Başkan Bakıcı; hem kutlama programlarının yapıldığı, hem de çeşitli spor kuruluşlarındaki gençlerin gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri tören alanının yakın zamanda yeni düzenlenmiş haliyle hizmet vereceğini söyledi.

374 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim