• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

KUŞADASI'NDA POLİS GÜNÜ KUTLAMALARI

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yıldönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Kuşadası'nda da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü önünden yürüyüşle başlayan etkinlikler Atatürk Meydanı'nda düzenlenen resmi törenle devam etti. Resmi törene çok sayıda vatandaş ve emniyet görevlilerinin yanı sıra Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Garnizon Komutanı Bülent Şahin ve Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu katıldı. Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Emniyet Müdürü Batçıoğlu'nun konuşmasıyla devam etti. Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, "Türk Polis Teşkilatı olarak Kuşadası'nın huzur ve güven içerisinde yaşanabilen bir kent olması için, Atatürk'ün gösterdiği aydınlık yolda gece gündüz, sıcak soğuk demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla beraber olmak, desteklerini almak bizler için en büyük ödüldür. Yakın geçmişimizde gördük ki bize destek olduğunuz sürece sırtımız asla yere gelmedi, bundan sonra da gelmeyecek. Teşkilatımız bundan sonra da, şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini en iyi şekilde devam ettirecektir" dedi.


Batçıoğlu'nun konuşmasından sonra, Polis Haftası etkinlikleri sebebiyle ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Türk Polis Teşkilatı'nın kurulujşunun 171. yıldönümü etkinlikleri, Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlen resepsiyonla devam etti.

483 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim