• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Selçuk’ta Ramazan ayı bir başka güzel

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda bolluk ve bereket içerisinde

Selçuk’ta Ramazan ayı bir başka güzel

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda bolluk ve bereket içerisinde Selçukluları İftar akşamında bir araya getiren Selçuk Belediyesi, Ramazan ayı süresince Kur’an ziyafeti ve programı düzenlemeye başladı. Ramazan ayının ilk Cuma akşamında Orucunu Selçuklularla birlikte açan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Ramazan ayının her şeyden önce dostluk ve kardeşlik içerisinde  geçmesine vurgu yaparak;  tüm vatandaşların Ramazan ayını bolluk, bereket, sevgi ve hoşgörü içerisinde geçirmelerini diledi.

Ramazan ayının ilk Cuma akşamında Aslanlı Havuz yanındaki alanda yaklaşık 2 bin kişiyi ağırlayan Selçuk Belediyesi, Ramazan ayını dolu dolu geçirecek. Her Cuma iftar sofrasında Selçuklularla buluşacak olan Selçuk Belediyesi, ayrıca köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında da iftar yemeği verecek. Selçuk Belediyesinin düzenlediği, İzmir İl Müftülüğü ve Selçuk İlçe Müftülüğünün katkıları ile Kur’an  ziyafeti eşliğinde başlayan İftar programına Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komuta Jandarma Yüzbaşı Mustafa Alptuğ Aydınlı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri ile çok sayıda davetlinin yanı sıra 2 bine yakın vatandaş katıldı.

Ramazan ayı herkese bolluk, bereket ve barış getirsin

Ramazan ayının ilk Cuma akşamını İftar sofrasında Selçuklularla birlikte geçirmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, "Ben öncelikle Ramazan ayının herkese bolluk, bereket ve hayırlar getirmesini, esenlikler ve barış getirmesini diliyorum" dedi.

Köyden Mahalleye dönüşen alanlarda da İftar sofrası kurulacak

Selçuklularla birlikte çok güzel bir İftar akşamı geçirdiklerini belirten Başkan Bakıcı, Ramazan ayını her Cuma akşamında Selçuklularla buluşarak geçireceklerini, ayrıca yine Belediyenin katkıları ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında da kurulacak olan iftar sofralarında vatandaşlar ile birlikte iftar yapacaklarını söyledi.

Belediye çalışanları da Ramazan ayını huzurlu geçirecek

Son zamanlarda ekonomik sıkıntılar yaşayan Selçuk Belediyesi, bir süredir maaşlarını alamayan çalışanlarının, ödenmemiş maaşlarını ödeyerek Ramazan ayında çalışanlarını da mutlu etti. Ramazan ayını dostluk, barış ve kardeşlik içerisinde bir bütün olarak değerlendiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, son derece önemli olan bu ayda herkesin sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde olduğunu hatırlatarak şunları kaydetti: "Ben bu akşam rahat bir şekilde İftarımı açabildim. Çünkü bütün işçilerimizin tüm alacaklarını ödedik ve bu da bize büyük bir memnuniyet veriyor. Çalışanlarımız da rahatlıkla ihtiyaçlarını karşılayabiliyor, biz bunları sağlayamadığımız zaman maalesef bizim boğazımızdan bir lokma geçmiyor. Dolayısıyla bunun mutluluğunu da bu akşam hep birlikte yaşıyoruz" dedi. 

 

 

521 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim