• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

SON DAKİKA GELİŞMESİ

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 3 komiser ve 4 polis açığa alındı

Darbe girişiminin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan 7899 emniyet personeli arasında Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 3 komiser ve 4 polis memurunun da bulunduğu açıklandı.

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz akşamı yapılan darbe girişimin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından dün akşamdan itibaren görevden alınan emniyet personeli arasında Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiserler ve polisler de bulunuyor. Emniyet Müdürlüğü’ne çağrılan 3 komiser ve 4 polisin silahlarına ve kimliklerine el konuldu ve görevlerinden uzaklaştırıldı.

- 1 SAVCI VE 3 HAKİM DE AÇIĞA ALINMIŞTI

Bilindiği gibi, darbe girişimin ardından ilk olarak HSYK tarafından açığa almalar gerçekleşmiş ve Kuşadası’nda görev yapan 1 savcı ve 3 hakim açığa alınmıştı.. HSYK hakkında açığa alma kararı verilen Kuşadası’nda görevli Kuşadası Cumhuriyet Savcısı Çetin Küçet, Kuşadası 1. Asliye Ceza Hakimi Ahmet Karaköse, Kuşadası 2. Asliye Hukuk Hakimi Dilek Karaköse ve Kuşadası 3. Asliye Ceza Hakimi Hasibe Başaran görevden uzaklaştırılmış ve haklarında işlem başlatılmıştı.

616 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim