• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

ANTİK KENTİN ALTIN ÇOCUĞU

Babasının İzinde Selçuk’un Hizmetinde

Sengel group'un temelleri 1957yılında iş yaşamına bulaşıkçılıkla başlayan ve iş hayatı boyunca disiplin ve Dürüstlükten asla ödün vermeyen baba Asri Vehip Sengel tarafından atılmış. Bugünlere kadar büyüyen Sengel Group ,bir yandan da Selçuk'a hizmet veren bir şirket olmuş. 
        Tüm ihtiyaçlarını vergisini verdikleri, suyunu içtikleri ilçelerinden karşılayan Sengel Group'un bu tercihinin en büyük sebebi A.Vehip SENGEL. Çocuklarına bıraktığı en büyük miras ve vasiyet “ Kıymet bilmezsen, Kıymetli olmazsın” vizyonu. 
         Bu mirasa ve vasiyete sahip çıkan iki çocuğu yönetiyor Sengel Group'u ; Gökhan SENGEL ve Handan SENGEL.
     Gökhan SENGEL, şuanda Selçuk'ta Otel Restaurant denilince akla gelen ilk markalardan Hitit Otel, Şirince Artemis Restaurant 'ın  Sengel Group'un Yönetim kurulu Başkanı.
    Genç Yaşına Rağmen, yönettiği grup bünyesindeki iş yerleri her yıl yaklaşık 200 bin yerli yabancı turiste Türk ve yöresel lezzetleri tattırırken bir yandan da Selçuk misafirperverliğini gösteriyor.
     Babasının izinde, Babasının Selçuk sevdasını yaşatırcasına Ticari işletmelerini başarılı bir şekilde yöneten, doğduğu ve doyduğu kent olan Selçuk, onun için çok ama çok önemli. Tüm yatırımlarını ilçemize yaparak ilçenin ticari hayatına katkı sağlayan SENGEL, bir taraftan da ilçemizin tanıtım ve enformasyonuna katkı koymaya devam ediyor.  Gökhan SENGEL ve yönettiği group , Selçuk için son yıllarda öyle başarılı reklam ve tanıtım katkısında bulunuyor ki Sanki ticari hayatlarının ilk hedefi buymuş dercesine . Son 1 yılda işlettikleri işletmelere gelen ünlü ziyaretçileri ve basın mensuplarını çok iyi ağırlayan ve bu misafirperverlikleri ilçemizin reklam ve tanıtımı için avantaja çeviren SENGEL , son yıllarda EFES,SELÇUK adını defalarca ulusal ve bölgesel gazetelerde televizyonlarda duyurarak ilçemize çok büyük ticari katkılar sağlamasına neden oluyor. 
        Otelciliğin yeni yaygınlaşmaya başladığı geçmiş dönemlerde; Turizm duayenlerini ilçemize getirmek , ilçemizi tanıtmak ve o zamanki tur programlarına SELÇUK'un da eklenmesi için her türlü fedakârlığı yapan ilçede çeşitli organizasyonlar düzenleyerek ülkede Turizm'e yön verenlere ilçemizi tanıtma olanağı yaratan,  Selçuk hafızalarından çıkmasın diye o şirketlere kasa kasa Selçuk'un meşhur simgelerinden kargolar gönderen, Selçuk'un tanıtımına katkı koyabilmek için her türlü fedakârlığı yapan A.Vehip SENGEL'in hizmetlerinin oğlu tarafından da sürdürülüyor olması ilçemizde faaliyette bulunun bir çok şirkete örnek olacak derecede. 
       İlçemizin Tanıtımı ve enformasyonu için herşeyin İlçeyi yöneten siyasilerden ve bürokratlardan beklenmemesi gerektiğinin göstergesi durumunda olan Sengel Group'a ilçemize verdikleri bu katkılardan dolayı ilçemiz halkı da teşekkür ederek,  İlçemizde ticaret yapan ve imkanı olan her işletmecinin de bu tür tanıtım ve enformasyon çalışmaları yaparak
ilçemize katkı sağlamalarını istiyor.

efesdostgazete

 

1569 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim