• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

ÇINAR KÖYÜ İKİ AÇILIŞA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

YATIGAN DEDE TEPESİ VE İBRAHİM HALVETİ KURAN KURSU AÇILIŞA HAZIRLANIYOR.

YATIGAN DEDE VE İBRAHİM HALVETİ KURAN KURSU AÇILIŞA HAZIRLANIYOR.

ÇINAR KÖYÜ İKİ AÇILIŞA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Çınar köyünde bu sene inşa  ve yapımına başlanan ,kısa bir sürede bitirilen ,Çınar İbrahim Halveti  kuran kursu önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak.Kuşadası müftülüğü ve hayır severler tarafından yaptırılan,rekor bir hızla kısa sürede tamamlanan Çınar İbrahim Halveti kuran kursu kayıtlarına bugünden başladı.

Yatıgan da son rotüş lar

Gün batımının bütün güzelliğini yansıttığı yer olan yatıgan dede tepesi bu günlerde ziyaretci akınına uğruyor.Çevre düzenlemesi,Atatürk büstü,çevre yeşil alan düzenlemesi ve yatıga nın gönderinde dalgalanan bayrağı ile büyük beğeni topluyor.Doğanın bütün cüretkarlığı ile sergilediği güzelliğini seyretmek için mutlaka bir akşam üstü yatıgan dede ye uğrayın.

Sebahattin Akyüz ün muhtar seçilmesi ile başlayan yatırımlara her gün yenileri ekleniyor.Bu yeniliklerin arasında açık hava düğün salonu,kapalı iki katlı düğün salonu,4 adet dükkan,sağlıklı yaşam alanı,halı saha,siyah ürüm bağı,incir bahçesi ,yer alıyor.

Sebahattin Akyüz ün Bayrak sevdası ile başlayan yatıgan tepesine yenileme çalışmaları artık muhteşem bir projeye dönüştü.Şu anda yatıgan tepesindeki yenilikler şunlar. Türbe,5 adet çeşme ,3 dönüm alana mesire alanı, güneş enerjisi ile kendi enerjisini üretme özelliği  ve yollarının asvaltlanması.Ayrıca hayır yemeklerinin pişirilmesi için ocaklar da bulunuyor.

Çınar Muhtarı Sebahattin  Akyüz  şunları söyledi’’Köyümüze bu yenilikleri kazandıranlara teşekur ederim.Biz her zaman gelip geçiciyiz ama yapılan yenilikler baki dir.Emeği geçen,yardımları olan ,maddi manevi arkamızda olan herkese tekrar teşekur ederim’’dedi.Bizde Gökçealan haber olarak Çınar muhtarı sebahattin Akyüz e,ihtiyar heyetine,vefakar çınar halkına  bu yenilik ve hizmetlerde zerre emeği geçenlere tebrik ediyoruz.


KURS ÇALIŞMA ALANI

KURS OYUN ALANI

KURS BAHÇESİ

YATIGAN DEDE TÜRBE İNŞASI

ENERJİ PANELİ

GÜN BATIMI







1151 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim