• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

EfesDost Tv Gündem Yaratmaya Devam Ediyor

“Büyükşehir Belediyesi Neden Acarlar Mahallesine Hizmet getirmiyor”

EfesSelçuk ve özellikle Acarlar Mahallesine dair her şeyin enine boyuna konuşulduğu programda Muhtar İĞNECİ mahallesi ile ilgili her konuyu açık yüreklilikle açıkladı. Yöneticilere kendini anlatabilme, sorunlarını dile getirme ve kamuoyunu bilgilendirmek için böyle bir imkanı yaratan EfesDost Medya'ya ve Kurucusu Hilmi GİDER'e Acarlar Mahallesi adına Teşekkür ettiğini belirten Muhtar İĞNECİ “ Beni bu göreve getiren Mahallelimize ve seçmenlerimize mahallemizle, ilçemizle ilgili her şeyi anlatmak zorundayız. Bu bizim asli görevimiz. Tüm Muhtar arkadaşlarımın, yönetici arkadaşlarım kısacası halkımıza hizmet vermeye çalışanların ilçemizde tek olan efes DostTv nin bu imkanından yararlanmaları gerektiğini söyledi.  Program yapımcısı Gazeteci-Yazar Hilmi GİDER ise “ Siyasetçiler, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri ! Şimdi, Açıklayacak bir fikrim, paylaşacak bilgim yok Bu konular beni ilgilendirmiyor derseniz; Seçimler geldiği zaman sadece Propaganda amaçlı yapacağınız konuşma müracaatlarınız da Medya organlarımızı ilgilendirmeyecek!“ diyerek, EfesSelçuk'ta Sorumluluklarını EfesSelçuk halkı ile paylaşmaktan kaçan yöneticilere seslenerek, İlçemizde görev yapan, Siyaset yapan ve Selçuk'a hizmet etmek isteyen herkesi programına davet ederek EfesDost Medya'nın mikrofonlarının Efes Selçuk'a hizmeti amaç edinen ve EfesSelçuk sevdalısı olan herkese açık olduğunu söyledi. Bu duyarsızlığı kendisinin de sessiz kalamayacağını dile getiren program konuğu Muhtar İĞNECİ ““Keser Döner, Sap Döner, Gün Gelir Devran Döner” diyerek Selçuk için görev yapan herkesin kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğu olduğunu söyleyerek  “Halk bizden Neler yaptığımızı, verdikleri oyların hakkını verip vermediğimizi merak ediyor, Onları bilgilendirmemiz asli görevimiz diyerek tüm yöneticileri bu imkandan yararlanmaya davet etti.
            
  “Büyükşehir Belediyesi Neden Acarlar Mahallesine Hizmet getirmiyor”
      Köyünün iki sıkıntısı olduğunu, birinin Yıllardır çözümlenmeyen fakat çözümünde son aşamaya gelinen Mahalle halkımızın oturdukları evlerinin TAPUları olduğunu, ikinci sıkıntının yıllardır yapılmayan 3,5 km'lik yollarının olduğunu belirterek İzmir Büyükşehir Belediyesini yönetenlerine ve Büyükşehir Meclisinde ilçemizi temsil eden Meclis Üyelerine, Bu konuların yetkili Bürokratlarına  seslenerek “ Acarlar Mahallesi üvey evlat mı yoksa bu işin içinde de Siyaset mi var” dedi.  Zeytinköy'ün dere kıyılarına bile stabilize yol yapan Büyükşehir Belediyesi'nin Neden Acarlar Mahallesine Hizmet götürmediğini, Mahalle sakinlerinin adına sorduğunu belirten Muhtar İĞNECİ “ bu zamana kadar Selçuk Belediyesi'nden ne istediler ise yapıldığından başta Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel BAKICI ve tüm ilgili Bürokratlarına da teşekkür etmeyi unutmadı.

“ Sadece Seçimlerde 
Bizi Hatırlamayın” 
         Ben Kendimi Acarlar'ın Kölesi olarak görüyorum, Acarlar için yapmayacağım şey yok diyen Muhtar İĞNECİ ilçemizdeki siyasetçilere de serzenişlerde bulundu. “ Mahallemizde Her Partiye OY veren vatandaşımız var, Kendi Seçmenleriniz için bile olsa Mahallemize uğrayın. Bizi sadece seçimlerde hatırlamayın, bizler hep buradayız” diyerek ilçemizdeki siyasetçilere mesaj verdi.  

   Acarlar Mahalle Muhtarı Ramazan İĞNECİ'nin “ Hangi ilçe Başkanı'nın mahallesine kendisinden habersiz gelerek rapowww.efesdostgazete.comr tuttuğunu, O ilçe Başkanının raporu doğrultusunda hangi kamu kurumunun kendisini aradığını ve konunun ne olduğunu, Bütünşehir yasasıyla nelerin Belediye'ye devir olduğunu ve En çok hangisine üzüldüğünü, Ziraat Odası Başkanı İbrahim ERDALLI'ya neden serzenişte bulunduğunu ayrıntılarıyla öğrenmek isteyenler EfesSelçuk'u KONUŞALIM programının tekrarını  www.efesdostgazete.com ve www.efesdosttv.com adresindeki arşivlerimizden izleyebilirler.
KAYNAK:www.efesdostgazete.com

501 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim