• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

İzmirli Başkanlar Sistemi Halka Anlatacaklar

Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı Antalya’daki kampta yer alan İzmir’in AK Partili belediye başkanları programı değerlendirdi.

Selçuk'un da içinde bulunduğu 1. Bölgeden milletvekili seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın partisine mensup 878 belediye başkanıyla yapılan Antalya’daki kamptaki mesajlarını İzmirli belediye başkanları değerlendirdi.  Yıldırım’ın toplantıdaki talimatlarını saha çalışmalarında uygulayacaklarını belirten başkanlar özellikle yereldeki sistemin genele uyarlanacağını kendilerini örnek göstererek halka anlatacak.

Antalya’daki toplantıya katılan AK Partili belediye başkanlarına referandumda yapılması gerekenleri anlatan Yıldırım, “Belediyedeki başkan ve meclis sistemini tüm Türkiye’ye getiriyoruz. Vatandaş zaten bu modeli çok iyi biliyor. Siz kendinizin ve belediye meclisinin seçim sürecini anlatın. Bu bir rejim değişikliği değil sistem değişikliğidir. Sadece hükümet sistemi değişiyor. Başkanlık sistemini zaten siz yaşıyorsunuz. Vatandaş arasında ayrım yapmadan herkesle temas kurun, onlara gidin. Özellikle MHP tabanı ve belediye başkanlarını da çalışmalarınıza dahil edin” demişti.

 

600 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim