• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ FUAT KIRITAK

Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Halkımız ne derse bizim başımızın tacıdır.

16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasında DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYENİN olacağına inanıyorum. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bütün vesayet kalıntılarından ülkemizi kurtaracakbüyük ve daha güçlü bir TÜRKİYEYİ hep beraber inşa edeceğiz.

 Tüm teşkilatımızla hedefimiz ilçemizde girilmedik ev, sıkılmadık el ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmadık hiç bir vatandaşımızı bırakmak istemiyoruz. Başbakanımızın gençlere verdiği önem ortada. 18 ila 30 yaş arası tüm genç arkadaşlara Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de isimlerine özel yazdığı mektupları  Gençlik kollarımız kapı kapı gezerek dağıtmakta bu şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Durmak yok yola devam.

 Evet çıkacağına inancımız tamdır. Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Halkımız ne derse bizim başımızın tacıdır. Ülkemizin bulunduğu coğrafya bakımından Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle lidet ve öncü bir ülke olacağını, daha hızlı karar verebilen, istihdamın artacağı işsizliğin ortadan kalkacağına inancımız tamdır.

 Oy oranı ile ilgili yorum yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum ama dilediğim gibi ilçemizde de güçlü bir evet oyunun çıkacağını düşünüyorum.

KAYNAK:efesdostgazete.com

468 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim