• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

MHP ESKİ İLÇE BAŞKANI LEVENT GÖRÜR

Bu maddeler fedaratif yönetimin önünü açabileceği için HAYIR dİyorum...Üstünlerin hukuku değil hukukun üstünlüğü icin hayır diıyorum...tek adama meclisi istediği zaman seçime götürme yani fesih yetkisi verildiği için hayır diyorum.

90 yılı askın bır suredır Türkiye Cumhuriyeti parlementer sistemle yönetiliyor. Her ne kadar partili cumhurbaşkanı sistemi densede oylanacak sistem tam bir tek adam sistemidir..

         Ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafyanın ne kadar kötü günlerden geçtiği malumunuz .Komşu ülkelerin durumları ortada Suriye,Irak ,Libya Mısır ne tesaduftürkı bu ulkelerde hep tek adam rejımı vardı ve hepsının durumu ortada bu yüzden HAYIR.. Mesele Tayyip ERDOĞAN meselesi değil. Neden bunu dedim çünkü EVET vereceklerin EVET verme sebebi Tayyip Erdoğan’a olan sevgileri ama biz burda Tayip Erdoğan’ı oylamıyoruz ki ülkemizin yönetim biçimini oyluyoruz Tayyip bey bugün var, yarın yok. Türkiye Cumhuriyeti ilalebet var olacak. O yüzden halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum...

     Bu maddeler fedaratif yönetimin önünü açabileceği için HAYIR dİyorum...Üstünlerin hukuku değil hukukun üstünlüğü icin hayır diıyorum...tek adama meclisi istediği zaman seçime götürme yani fesih yetkisi verildiği için hayır diyorum..aldanmamak ve aldatılmamak için hayır diyorum..milletin ülke yönetiminde direk söz sahibi olması için hayır diyorum..benim bildiğim üstünlük takvadadır ama son yıllarda bir kesim insanların kendilerini diger insanlardan üstün görmeye başlamalarından nefret ettiğim icin HAYIR dİyorum..milletimiz arasındaki kutuplaşmanın çok tehlikeli bir seviyeye geldigini gördüğüm için HAYIR diyorum...üniter devlet yapımızın bozulacağı için HAYIR diyorum...herkese dokunabilmeli hiç kimseye sürekli dokunulmazlık verilmemeli bu yüzden HAYIR diyorum..yasama yürütme ve yargı tek elde olmamalı bu yüzden HAYIR dıyorum.

     Bildiğiniz gibi ben görevden alınmış bir ilçe baskanıyım. Bu yüzden açıklamalarım benı baglar. Mhp ile hiçbir ilgisi yoktur ..bizimkisi karınca misali yangına su tasımaktır. Goruslerimin Selçuk’taki gönüldaşlarımda nasıl bir yankı yaptığını merak edenler sandıklar açıldığında meraklarını giderebilirler..bizi sadece ilçe başkanlığından aldılar dilimizi kesecek hallerı yokya siyasette içimize işlemiş elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce hemsehrılerımızle kahvede sokakta işyerlerinde sohbetlerimiz oluyor. Halkımızla daima içiçeyiz ve propagandamızı parlementer sistemin kalması anı referandumda HAYIR çıkması yönünde yapıyoruz ve iddia ediyorum MHP seçmeni Selçukta 90 oranında HAYIR diyecek......ülkemiz zor bir sürecten geçıyor bizler evet hayır diye birbirimizi yerken dıs güçler bizi ne zaman Suriye gibi yapacaklarının hesabını yapıyorlar.REferandum sonuçları ne çıkarsa çıksın siyasıleriın söylemlerini yumuşatmalarını ve sadece kendı seçmenlerini değıl tüm halkı kucaklamalarını arzu ediyorum ülkemizin acilen toplumsal barışa ihtiyacı var..herkes söylemlerıne dikkat etmeli ve milletin tansiyonunu düsürmelidir ayrıca refarandumdan sonra taşların yerinden oynayacağını ve siyasette yeni yüzler görmeyi umut ediyorum

 

       Referandum Selcukta %70-75 bandında HAYIR.  %25-30 bandında EVET cıkar .
KAYNAK;http://efesdostgazete.com

468 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim