• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

ÇAKIR KARDEŞLER İKİNCİ LEZZET DURAĞINI AÇTI

LEZZETİ SAĞLIKLI VE TEMİZ İSTEYENLERİN MEKANI

ÇAKIR KARDEŞLER İLE İKİNCİ LEZZET DURAĞINI AÇTI

LEZZETİ SAĞLIKLI VE TEMİZ İSTEYENLERİN MEKANI

Dün Selçuk un Çamlık mahallesinde lezzetli bir açılış Çakır Kardeşler tarafından gerçekleştirildi. Önce mekan önünde kurban kesilerek çamlık imam hatibi tarafından dua okundu.Daha sonra Selçuk esnaf odası Başkanı Hayri Güler ve Gökçealan muhtarı Kaşif İz tarafından açılış gerçekleştirildi.Açılışa Selçuk Esnaf Odası Başkanı Hayri Güler,Kuşadası MHP ilçe başkanı Mustafa Bayraktar,Aydın MHP il Yöneticisi ve aynı zamanda Tunç AVM sahibi İsmet Tunç,Gökçealan Muhtarı Kaşif İz ,Hüseyin Kaçan,Abdullah Kaçan,Ankara dan gelen bazı üst düzey bürokratlar,Sivil toplum örgütleri ve çok sayıda misafir katıldı. İkinci mekanlarını açan Çakır Kardeşlerden Vedat Çakır Bu önemli günde şunları söyledi’’Uzun zamandan beridir bu sektörde iş yapmaktayız.Her zaman lezzeti sağlıklı ve temiz olarak müşterimize sunmak bizim düsturumuz olmuştur.Bundan sonrada bu anlayıştan asla vazgeçmeyeceğiz.’’dedi.

Çakır Kardeşler Kasap ,köfte, kilo ile et ,mangal,serpme kahvaltı dallarında hizmet vermekte ayrıca haftanın üç günü tandır sunulmakta.

Çakır Kardeşler deneyimli mutfak ve servis elemanları ile de bu sektörde iddialı olduklarını gösterdiler.Türkiye nin çeşitli yerlerinde aşçılık yapmış,Türkiye aşçılar konfederasyonundan,İstanbul profesyonel  aşçılar derneğine kayıtlı Mutfak usta başı Şevket Çilingir şunları söyledi’’Biz lezzet ve hizmet konusunda kendimize güveniyoruz.Lezzetli bir gün geçirmek isteyen müşterilerimizi mekanımıza bekliyoruz’’dedi.






 

2061 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim