• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Polisin Şüphesi 9 Yıllık Cinayeti Çözdü!

Selçuk'ta bir halı mağazasında çalışan

Selçuk'ta bir halı mağazasında çalışan, iş dönüşü kaybolan ve 9 yıldır kendisinden haber alınamayan Ümmü Özkan'ın katil zanlısı olarak aynı iş yerinde çalışan iş arkadaşı Abdül T. İzmir Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ve Selçuk Cumhuriyet Savcılığının ortak çalışması sonucunda tutuklandı.

17 Eylül 2008 yılında gerçekleşen olayda çalıştığı halı mağazasından iş dönüşü ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 48 yaşındaki Ümmü ÖZKAN'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

2008 yılında takipsizlik kararı verilmesinden sonra her yıl rutin olarak dosyası incelenen ve İzmir Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ile Selçuk Cumhuriyet Savcılığının 4 ay süren titiz bir çalışma neticesinde çapraz sorguya alınan Abdül T. eşi Havva T. kayıp Ümmü ÖZKAN'ın Oğlu İsmail Ö.'nün ifadelerinden sonra zanlı Abdül T. suçunu itiraf etti.

Abdül T. "İfadesinde öldürme sebebinin yasak aşk olduğunu ve kendisinin vicdani baskısı sonucunda cinayeti itiraf ettiğini söyledi. Ayrıca ifadesinde Ümmü OZKAN'ı cinayetten sonra aracı ile Selçuk Abuhayat Mevkii Kireççili yolu üzerinde bulunan ve kayınpederine ait arazinin yanındaki boş yere gömdüğünü söyledi.

Abdül T.'nin gösterdiği zeytinlik alanda Selçuk Cumhuriyet Savcılığı ve Selçuk Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gece 12 saat süren bir kazıdan sonra Ümmü ÖZKAN'a ait olduğu iddia edilen kemik parçaları bulundu. Bulunan parçalar DNA incelemesi yapılmak üzere Adli Tıp merkezine gönderildi. Daha sonra emniyetteki işlemler neticesinde mahkemeye çıkarılan Abdül T. duruşma sonunda tutuklanarak İzmir Buca Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

kaynak http://www.sekizeylul.com

1086 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim