• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

SELÇUK MADALYA'YA DOYMUYOR

İlçemizin farklı spor dallarındaki sporcular geçtiğimiz hafta yine madalya ile geri döndüler.

Selçuklu atletler 8-9 Temmuz tarihlerinde Izmir Seha Aksoy Atletizm Pisti'nde düzenlenen Masterler Türkiye Atletizm Şampiyonası'da Selçuklu atletler pek çok madalya ederken, Kick Boks Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasının Bolu’da yapılan şamyonada Metin Talha Armut çeyrek finale kadar yükseldi.

Sporcularımızdan aynı zamanda fotoğraf sanatçısı olan Barış Barlas M-40 grubunda 5000 metre

yürüyüş kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken ; 5000 metre ve 200 metrede Türkiye 3.sü ; 800 metrede Türkiye 4.sü oldu.

Meral Ersu F-50 grubunda cirit atmada Türkiye Şampiyonu ; gülle atma ve 5000 metre yürüyüş kategorisinde Türkiye 2.si olurken, Hayri Ersu ise M-45 grubunda çekiç atmada Türkiye Şampiyonu olurken ; disk atmada ve cirit atmada Türkiye 2.si , gülle atmada Türkiye 5.si oldu.

Şampiyonaya Türkiye'nin farklı illerinden 200 yakın master atlet katılırken Barış Barlas ve Meral Ersu'nun kulupleri İzmir Atletizm Spor Kulubu takım sıralamasında da bayanlarda Türkiye 2.si erkeklerde Türkiye 3.sü oldu.

YİNE TALHA YİNE BAŞARI

Kick Boks Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası geçtiğimiz haftalarda Bolu' da yapıldı.

Şampiyonaya Selçuk’u temsilen Sezer Spor kulübü sporcuları katıldı. Bolu'da yapılan Türkiye Kick Boks şampiyonasına Türkiye’nin dörtbir yanından anlarca sporcu katıldı. Selçuk adına ilk kez katılım sağlandı.

Yaklaşık 3000 kişinin olduğu şampiyonada minikler 37 Kg da dövüşen sporcumuz Metin Talha Armut çeyrek finale kadar yükseldi. Sezer Spor Kulübü yetkilileri ise, bu başarılar daha ilk adımlar ileride daha da fazla sporcu ile Selçuk’u en güzel şekilde temsil edeceğiz.dedi.

 http://efesdostgazete.com/selcuk-madalyaya-doymuyor/4786/

488 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim