• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

EFES GİTTİ, MERYEMANA’YA DİKKAT!

1993 yılın da yayın hayatına başlayan Efes Dost Radyo ile 24 yıldır Efes Selçuk’ta ilkeli ve tarafsız olarak Medya sektöründe hizmet veren Efes Dost Tv her hafta İlçede gündem yaratmaya devam ediyor.

Haftanın Dört günü yerel imkanlarla hiçbir maddi çıkar beklemezsizin Efes Selçuklu Gençlerin,Yaşlıların, Kadınların Erkeklerin, Sporcuların,Eğitimcilerin, İş adamlarının İşçilerinin, Siyasetçilerin Bürokratların konuk olduğu programlarıyla haftanın 4 günü yaptığı Canlı yayınlarla Efes Selçuklunun Gözü, Kulağı, çığlığı olmaya devam eden Efes Dost Tv İlçemiz yerel yönetiminin, Efes Selçukluların talepleri doğrultusunda 2014 yerel seçimlerinden sonraki son 3 buçuk yılını masaya yatırmaya devam ediyor. 

      EfesSelçuk'un Belediye Başkanı ve Meclisinin 3 Yıllık İcraatlarını, EfesSelçuk’un Siyasetini, Siyasetçisini, Yönetenini, Turizmini, Tarımını, Taşını, Toprağını, Havasını, Suyunu, Yaşlısını, Gencini, Ak'ını, Karasını, Sefasını, Cefasını, Dün'ünü, Bu Gün'ünü ve Yarın'larını Kısacası; Enine boyuna Efes Selçuk’un konuşulduğu Gazeteci,Yazar Hilmi GİDER’in sunduğu “EfesSelçuk’u Konuşalım”  programın geçtiğimiz haftaki konuğu 2014 Belediye Başkanlık Seçiminin CHP Adayı Hüseyin Vefa ÜLGÜR'dü.

2014 seçimlerinde CHP'nin Beldiye Başkan adayı olan ve uzun süre unutulmayacak seçim sonrası yaşanan itiraz ve kargaşa süresi sonrası az bir oyla Belediye Başkanlığını kaybeden Selçuğun 15 yıllık Belediye Başkanı H.Vefa ÜLGÜR 3.5 yıl aradan sonra ilk kez canlı yayında Selçuk'un son dönemini değerlendirerek uzun süre gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

CHP Selçuk İlçe örgütünden Adaylık sürecine, AK Partinin Selçuktaki politikasından Kendisinin Selçuk ile ilgi projelerine , Yaptıklarından,Yapamadıklarına, kadar her şeyi şeffaflıkla anlatan ÜLGÜR'ün konuk olduğu Gazeteci,Yazar Hilmi GİDER’in sunduğu “EfesSelçuk’u Konuşalım”  programında dikkat çeken satır başları ;

- "ŞİRİNCE'Yİ KAYMAKAMIMIZIN POLİTİKALARI DA BİTİRDİ."

- "EFES KANAL PROJESİ HAYAL ve HİKAYE . BİZE AKLI BAŞINDA HİKAYE ANLATSINLAR"

- "ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE SELÇUK'A HİZMET EDECEK DOĞRU BİR DİNAMİK OLUŞURSA TEKRAR  ADAY OLURUM"

-  " YURTDIŞINDA BELEDİYE BAŞKANLARININ  TOPLANTIDA BEN EFES BELEDİYE BAŞKANIYIM DEDİM, HERKESİN OTURMASI DEĞİŞTİ"

- " ORMAN BAKANLIĞI YAKIN ZAMANDA BELEDİYE'Yİ MERYEMANA'DAN ATACAK"

-  " ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM YETKİM VE ETKİM OLURSA 14 MAYIS MAHALLESİNİN ADINI ESKİ ADI OLAN İNÖNÜ MAHALLESİ OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN UĞRAŞACAĞIM."

- "EFES KANAL PROJESİ HAYAL VE HİKAYE . BİZE AKLI BAŞINDA HİKAYE ANLATSINLAR"

- "ŞİRİNCE'Yİ KAYMAKAMIMIZIN POLİTİKALARI DA BİTİRDİ."

- " BENDE BAŞKANLIĞIMIN İLK ÜÇYILINDA BENDE HİÇBİR İŞ YAPMADIM. AMA BELEDİYE  VE USUL HATASI DA HİÇ YAPMADIM."

-  “15 YIL BOYUNCA PARTİ'DE HERKESİN YERİNE HERŞEYİ DÜŞÜNEN BİR LİDER VARDI. PARTİ 15 YILLIK LİDERİNİ KAYBETTİ.CHP’YE YENİ LİDER LAZIM”

-  "BEN 15 BELEDIYE BAŞKANLIĞI YAPTIM BURADAN ALDIĞIM GÜÇ ILE 15 YIL CUMHURIYET HALK PARTISINI YÖNETTIM. "

-  "4 YIL GEÇMESINE RAĞMEN BENI PARTININ IÇINDEN HIÇKIMSE YEREL YÖNETIMLE ILGILI ELIŞTIRMEDI."

-  "GEÇEN SEÇİMLERDE  ADAY DEĞİLDİM, ADAY OLMAMI GENEL MERKEZ İSTEDİ"

- " ÖNÜMÜZDE Kİ SEÇİMLERDE PARTİMİZDEN GENÇLERİN ARTIK DEVREYE GİRMESİ GEREKİYOR. BÖYLE BİR DURUMDA  GENÇLERE DESTEK OLURUM. "

-  "ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE SELÇUK'A HİZMET EDECEK DOĞRU BİR DİNAMİK OLUŞURSA TEKRAR  ADAY OLURUM"

- "CHP KAMUOYU OLUŞTURAMIYOR"

- "SELÇUK’UN SORUNLARINI ÇÖZECEK KADRO CHP’DE VAR"

- "UNESCO İLE İLGİLİ TÜM ÇALIŞMA BENİM DÖNEMİMDE YAPILDI.MEVCUT  YÖNETİM SADECE İNGİLZİCEYE ÇEVİRİ YAPIP BAKANLIĞA GÖNDERDİLER"

- "BELEDİYE BAŞKANI KENTİ TANIMIYOR."

- "SELÇUK KOCAMAN BİR 5 YIL KAYBETTİ"

- " ZEYNEL BAKICI, SELÇUK AKP YÖNETİMİNDEN BAŞARILI"

- " ÜNİVERSİTENİN OLDUĞU YERİ HASTANE'YE TAHSİS EDİN SELÇUK'LU RAHAT ETSİN "

- "ÜNIVERSITENIN NE ÖZVERILERLE YAPILDIĞINI ÇOK IYI BILIYORUM. O YATIRIM ORAYA 30 ÖĞRENCI IÇIN YAPILMADI. ÜNIVERSITE YÖNETIMI ILE GÖRÜŞÜN. ÜNIVERSITE STATÜSÜ GIBI KONUMLANMAZSA,  ÖĞRENCI KONTENJANLARI ARTIRILMAZSA, ÇIKARTIN ÜNIVERSITEYI ORADAN SELÇUK'UN EN BÜYÜK İHTIYACI OLAN HASTANEYE O BINAYI TAHSIS EDIN. SELÇUK'LU RAHAT ETSIN"

Not: Programın tamamını www.efesdostgazete.com adresinden izleyebilirsiniz.
439 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim