• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

YENİ DÖNEM BAŞLADI

Geçtiğimiz süreçte parti içi muhalefet yaptıkları gerekçesiyle görevden alınan İlçe Başkanı Levent GÖRÜR ve İlçe Yönetimi ile kapısına kilit vurulan Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk ilçe başkanlığına uzun bir süre sonra atama yapı

410 gündür kapalı olan Selçuk MHP İlçe Başkanlığında yeni dönem başlıyor.

 

    İzmir İl Başkanlığının ilçemizde yapmış olduğu görüşmeler sonucunda İlçemizde İnşaat işi ile uğraşan ve 1980 li yıllardan buyana partinin her kademesinde görev almış Selçuk'un tanınmış simalarından  İbrahim Ali, Selçuk'ta MHP ilçe yönetimini oluşturma ve Teşkilatın tekrar eski havasını ve başarısını yakalamak için İzmir İl Başkanlığının taktiriyle görevlendirildi. 

 

Kongre sürecinde takvime dahil edilmeyen MHP Selçuk'ta Yönetim sorunu çözüldü.

 

      MHP Genel Merkezi tarafından muhalif oldukları ve kongre için imza verdikleri gerekçesiyle görevden alınan eski başkan Levent Görür ve yönetiminin yerine Selçuk’ta atama yapıldı. Bilindiği üzere Selçuk MHP yönetim kurulu, Parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden başkanlık divanı tarafından parti tüzüğünün 34. maddesine göre Selçuk MHP İlçe teşkilatı 18 Ağustos 2016 tarihinde fesih edilmişti. Uzun süredir kapalı olan MHP İlçe Teşkilatı Selçuk’ta yeni bir yapılanmaya gidecek.

     Selçuk MHP İlçe Teşkilatı nın yeniden kurulması için yetkilendirilen  İbrahim ALİ yaptığı açıklamada " Böyle bir görevi almanın onurunu ve gurunu yaşadığını ,uzun süreden beri ışıkları sönük olan parti binasının Selçuk'lu hemşehrilerimizin ve Türk Milliyetçilerinin hizmetine tekrar girmesinin kendine büyük bir kıvanç verdiğini dile getirirken . yaklaşık 400 gündür kapalı olan parti merkezimiz biz Milliyetçi Hareketin sevdalılarını derin üzüntüye sokuyordu. Ama şükürler olsun ki bayrağımız parti binamızda tekrar dalgalanmaya başlayacak olmasından dolayı başta İzmir İl Başkanımız Nejat KARATAŞ ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine, İlçemizde teşkilatın tekrar yapılanma haberini duyup het türlü destek için bizleri arayan soran Partimize koşan tüm Selçuklu hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ederim. Önümüzdeki süreç hepimiz için çok önemli. Bizim partimiz,ideoloji partisi. Yüreği Vatan sevdası,Bayrak sevdası ile çarpan herkesin kimlik bulduğu bir ocak. 400 günlük bir sürenin ardından Partimizin ilçemizde tekrar yapılanması  Selçukta Mhp'ye gönül vermiş ülküdaşlarımızın tekrar birlik ve beraberlik ruhuyla  9 ışık gölgesinde ülkemizin bekası için hizmet etmek için bir olanak yaratacak. Bu Sebeple ülküdaşlarımızın partilerine tekrar sarılmaları için ve öncelikle Selçuk ve Ülkemize hizmet parolasıyla çıktığımız bu yolda davaya hizmet edecek her hemşerimizi temsil edecek her toplumdan herkesi kucaklayacak  yeni bir ilçe yönetim kurulu listesini hazırlıyoruz. İlerleyen günlerde bir basın toplantısıyla yeni yönetimimizi, Tadilatını yaptığımız Parti binamızda kamuoyuna açıklayarak Milliyetçi Hareket Partisinin Selçuk ilçemizdeki varlığını her kesime hissettireceğiz."dedi.

http://www.efesdostgazete.com/yeni-donem-basladi/4887/

341 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim