• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI

Efes Antik Kanal’a teklif yağmuru

Başbakan Binali Yıldırım’ın “35 İzmir Projesi” arasında yer alan Efes Antik Kanal’ın ilk etap ihalesine rekor teklif geldi. DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’nde yapılan ihaleye tam 53 firma katıldı.

Kuşadası Belediyesi Encümen Salonu'nda düzenlenen toplantıya Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Eryiğit, Tufan Asrav, Ayşe Şerifoğlu, Yusuf Atak Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri Zekeriya Tünk, Nurettin Öztürk, Kuşadası Kent Konseyi Başkanı İsmail Tezgel, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

 

Muhtarlar tarafından sorun, talep ve önerilerin dile getirildiği toplantıda konuşan Başkan Kayalı, muhtarların yerel demokrasinin en köklü ve önemli unsuru olduğunu belirterek “Vatandaşlarımızla birebir iletişim içerisinde olan muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri çok önemsiyor ve her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Mahallelerde yaşanan sorunların çözümü için Kuşadası Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanı dâhilinde tüm birimlerimiz ile koordinasyon içerisinde çalışıyoruz” dedi.

 

Toplantının ardından Başkan Kayalı, muhtarlarla yemekte bir araya geldi.

http://www.sekizeylul.com/haber/baskan-kayali-muhtarlarla-bir-araya-geldi-8522.html

451 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim