• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
Özgür AYDOĞAN dan muhteşem bir tur daha ULTRA GAP TURU
Tarih: 19-24 Mayıs 2015

Ultra Tur Hakkında: Özgür Aydoğan’ın organize ettiği seyahat Ormet Turizm güvencesinde gerçekleşecek. Ultra GAP Turu’nun standart GAP turlarından en önemli farkı daha fazla ili ve ziyaret noktasını kapsamasıdır. Seyahatimiz süresince büyülü bir coğrafyayı keşfetme, birbirinden güzel fotoğraflar çekme, zengin ve eşsiz bir mutfağı tanıma, renkli kültürleri gözlemleme olanağı bulacağınız gibi müthiş bir atmosferinde heyecan verici ve son derece eğlenceli bir seyahate çıkma şansını da yakalayacaksınız. Otel konaklamalı gerçekleşecek faaliyete zorlu ve bir o kadar da maceralı bir seyahati göze alanları bekliyoruz. Lüks hizmet beklentisi olanların ve faaliyetimizin keşif amaçlı olmasından kaynaklanabilecek aksaklıklara anlayış gösteremeyenlerin bu seyahate katılmalarını tavsiye etmiyoruz. Doğa, tarih, arkeoloji ve Anadolu Coğrafyası’nın kültür zenginlikleri ilginizi çekiyorsa harika bir keşif gezisi sizleri bekliyor.
Seyahat sırasında görmeyi planladığımız yerler:
Hatay: Hatay Arkeoloji Müzesi, Samandağ Şelalesi,Beşikli Mağara, Titus Tünelleri, Vakıflı Köyü (Türkiyenin tek Ermeni köyü), Hıdırbey’de Musa Ağacı, St. Simon Manastırı, St Pierre Kilisesi, Hatay Merkez (Künefe, Kağıt Kebabı, Hatay Mezeleri, Humus).

Gaziantep: Zeugma Mozaik Müzesi, Arkeoloji Müzesi, Gaziantep Kalesi, Gaziantep Kahramanlık Panaroması Müzesi, Tarihi Hanlar, Bakırcılar Çarşısı, Tahmis Kahvesi, Ermeni Mahallesi, Gaziantep Merkez (Gaziantep Kebapları, Katmer, Baklava, Beyran Çorbası). 

Şanlıurfa: Batık Halfeti Köyü, Tarihi Harran Üniversitesi kalıntıları, Şanlıurfa Tarihi Çarşı, Aynzeliha (Balıklıgöl) ve Halil-ür Rahman Gölleri, Urfa Kalesi, Göbekli Tepe.

Mardin: Süryani Kadim Manastırı Deyrulzafaran, Eski Mardin, Mardin Müzesi, Bedesten Çarşısı, Hasankeyf, Midyat konakları, Midyat Çarşı (Süryani Şarabı ve Telkari Takılar), Midyat Kilise ve Manastırları.

Adıyaman: Kommagene Kralı Antiocos’a ait tümülüs ve anıtsal yapılar, Nemrut dağında güneşin doğuşu, Roma dönemine ait tarihi Cendere Köprüsü, Haydaran Kaya Mezarları, Karakuş.

Adana: Sabancı Camii, Meşhur Merkez Parkı.

Konya: Mevlana Müzesi

Uyarılar: Otobüs oturma sırası kayır sırasına göre yapılacaktır. Rehber gerekli hallerde faaliyette değişiklik yapabilir. Nemrut gün doğumuna giderken bir gece otobüs de geçecek. Kişisel ilaç ve eşyalarınız yanı sıra Müzekart almayı da unutmayınız.

Fiyat: 699 TL 

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER
Seyahat sigortası
Konaklama ve otel kahvaltı
Otobüs ile ulaşım
Otopark ücretleri
Otobüs de su ve ikramlar
Halfeti Tekne Turu
Nemrut minibüs ulaşımı
Nemrut Milli Park giriş ücreti
Haydaran Kaya Mezarları ve Karakuş tepesi minibüs ulaşımı

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
Müze ve ören yerleri giriş ücretleri (Müzekart önerilir)
Öğle ve akşam yemekleri

Araç hareket saati, yeri ve güzergahı: 18 Mayıs 2015 akşamı İzmir Ege Üniversitesi Kampüs girişinden hareket eden otobüsümüz Selçuk, Aydın yolunu güzergahını izleyecektir.

Başvuru ve iletişim
Özgür Aydoğan – Kenan Aydoğan
Tel: +90 554 696 44 49 
Tel: +90 542 584 53 87
E-posta: kenayd@hotmail.com – ozguraydogan62@hotmail.com
Facebook grup: https://www.facebook.com/groups/anadolucografyasi/
Twitter: https://twitter.com/ozguraydogan
Web site: http://anadolucografyasi.com/

1618 sayılı yasa kapsamına giren etkinliklerimiz A-6019 nolu Tursab belgeli, A grubu Tursab Acentesi güvencesi ile yapılmaktadır.
  
831 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim