• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
Başkan Bakıcı’nın Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Her zaman, her yerde, her şartta görevdeler

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Türk Polis teşkilatının 170. Kuruluş yıldönümü çerçevesinde yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bugün Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. Yıldönümünü kutluyoruz. Polis, toplumda güven, huzur, barış, sükûnet gibi kavramların temini ve tesisi açısından önemli bir görev üstlenmektedir. Bu görev ki; zaman, mekan kavramlarına bağlı olmadığı gibi en zor ve imkansız şartlar altında da devam etmektedir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk;  “Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır” sözüyle emniyet teşkilatı mensuplarının toplumsal hayatın içerisinde ne kadar yer aldığını göstermektedir.

Kuruluşu 170 yıl öncesine dayanan polis teşkilatı, değişen dünya şartları ve gelişen teknolojiye göre toplum hayatı içerisinde daha önemli bir misyon üstlenmiştir. Polis vatandaşın huzur içerisinde sokakta dolaşmasından, yarının teminatı olan gençlerimizin her türlü kötü etki altında kalmasının engellenmesine kadar pek çok görev üstlenmektedir.

Emniyet teşkilatının her kademesinde görev yapan polislerimiz sadece suç ve suçluyla değil, vatandaşla da her zaman iç içe olmuştur. Polisin suçluyla ilişkisi nasıl ki, sıkı bir çalışma disiplinine dayanıyorsa, vatandaşla ilişkisi de o kadar güven, sahiplenme ve dostluk duygusuna dayanıyor. Bu önemli gün münasebetiyle Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıldönümünü kutlar, tüm teşkilat mensuplarına saygı, sevgi ve minnetlerimi sunarı
  
762 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim