• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
Selçuk’ta Av Köpekleri Yarıştı

İzmir, Selçuk’ta yapılan yarışmada 80 köpek yarıştı. Ege Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu’nun düzenlediği yarışmaya, Köpek Irkları ve Köpek Bilimleri Federasyon’da destek verdi. Yarışma KIF yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özkanal’ın konuşması ile başladı.

Yarışmanın hakemliğini yapanlar arasında FCI Bulgaristan Federasyonundan Miroslav Nenkovski ve KIF yönetim kurulu başkanı Ümit Özkanal’da görev aldı.

Ege Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu Başkanı (EYHAF) Ersin Düzyol ve Selçuk, Avcılık, Atıcılık ve Balıkçılık Derneği Başkanı Mustafa Demircan yarışmanın ilk gecesi yarışmacılara yemek verdiler.

YABAN TV’nin kurucusu rahmetli Ufuk Güldemir, adına yapılan yarışmada yarışmayı kazanan köpeğin sahibine kupa verildi. Selçuk Avcılar Atıcılar ve Balıkçılar Derneğini temsilen yarışmaya katılan İbrahim Çelikel’in köpeği As, Türkiye 2.si olarak hem Selçuk’u hem de Avcılar Derneğini büyük bir gururla temsil etti.

Cumartesi ve Pazar günü Selçuk, Pamucak sahiline yapın bir merada yapılan yarışma Ali Birerdinç’in, sunumuyla yakında YABAN TV’de yayınlanacak.

kaynak selçuk haber                              23  04  2015

  
717 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim