• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
KUŞADASI TİCARET ODASI TOBB 71. GENEL KURULUNA KATILDI

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejat Özalp, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu üyesi Macit Demiroğlu, Meclis Üyesi Murat Boranalp’in delege olarak katıldığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 71. Mali Genel Kurulunda, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu, Kadın Girişimci ve Hukuk Danışmanı Birgül Öner ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan’da hazır bulundu.

 

TOBB BÜNYESİNDE DELEGE OLARAK 10 YILINI DOLDURAN SERDAR AKDOĞAN HİZMET ŞEREF BELGESİ ALDI

01-02 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenen Genel Kurulun ilk gününde, TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran delegelere, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle Hizmet Şeref Belgeleri verildi.

 

TOBB bünyesinde 10. Yılını dolduran Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın Hizmet Şeref Belgesi aldığı törende konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Hizmet Şeref Belgesi’ne layık görülen üyelere ilişkin, “kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler” dedi.

 

Düzenlenen törende, Aydın ilinden TOBB delegeleri; Nazilli Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve TOBB Delegesi Nevzat İzgü ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB Delegesi Mahiye Erürker, Söke Ticaret Borsası Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Mustafa Toyran’da Hizmet Şeref Belgesi ve plaketlerini aldılar.

 

AYDIN ODA-BORSALARI AYDIN’IN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİ TANITTI

TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen Genel Kurul’da, Birlik bahçesinde kurulan stantlarda genel kurula katılan oda ve borsalar, yöresel ürünlerini tanıttılar.

Kuşadası Ticaret Odası, Aydın Ticaret Odası, Aydın Ticaret Borsası, Aydın Sanayi Odası, Söke Ticaret Odası, Söke Ticaret Borsası, Nazilli Ticaret Odası ve Didim Ticaret Odası tarafından ortaklaşa açılan stantta, Aydın’ın coğrafi işaretli ürünlerinden Aydın İnciri, Kestane Şekeri, Zeytinyağı, Kabak Tatlısı, İncir tatlısı ziyaretçilere ikram edildi.

 

HİSARCIKLIOĞLU; YEREL KALKINMAYA ODAKLANDIK, ODALARIMIZIN VE BORSALARIMIZIN HİZMET KAPASİTESİNİ ARTTIRDIK

Teması Çanakkale Zaferi ve sloganı “Aynı Ruh, Aynı Heyecan” olan TOBB’un 71’inci Mali Genel Kurulu, Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Babacan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Vural ve TOBB delegelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Genel Kurulda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının yeni bir büyüme hikayesi yazmak istediğini bunun için de siyasilerden yeni yapısal reformların elbirliğiyle ve hızla hayata geçirilmesini istediklerini vurguladı.​ Hisarcıklıoğlu, “2015 seçimleri Türkiye’nin yeniden ayağa kalkması için milat olmalı. Haziran’dan sonra önümüzde seçimsiz bir 4 yıl var. Bu fırsatı mutlaka değerlendirmeliyiz. Bu dönem sert tartışmaların geride kaldığı, güçlü reformların dönemi olmalı. Daha özgür ve daha zengin Türkiye için adımlarımızı hızlandırmalıyız” dedi.

 

TOBB Genel Kurulunda Öncelikle Kendi Muhasebemizi Yaparız

 

“TOBB Genel Kurulunda öncelikle kendi muhasebemizi yaparız” sözleriyle konuşmasını sürdüren Hisarcıklıoğlu, “Bu nedenle geçtiğimiz Genel Kuruldan bugüne yaptıklarımızın bir kısmına değinmek istiyorum. Öncelikle yerel kalkınmaya odaklandık. Bunun için de Odalarımızın ve Borsalarımızın hizmet kapasitesini artırdık” dedi. Öncelik verilen ikinci konunun, Türkiye’nin zenginleşmesi için girişimci sayısının ve kapasitesinin artırılması olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu konuşmasına ileri teknolojiyi ülkemize getirmeye odaklanıldığını, Türk iş dünyasının sesinin yurtdışında daha gür çıkması için küresel ilişkilerin genişletildiğini ve Sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam edildiğini anlatarak devam etti ve “kadim kültür mirasımıza sahip çıktık” dedi.

Genel Kurul,  Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’ın konuşmalarıyla devam etti.

 

KUŞADASI TİCARET ODASI ATA’SININ HUZURUNDA

Genel Kurul sonrasında, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejat Özalp, Meclis Başkan Yardımcısı Tolga Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Macit Demiroğlu, Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Meclis Üyesi  Murat Boranalp, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Edip Sayıalioğlu, Kadın Girişimci ve Hukuk Danışmanı Birgül Öner ve Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan, Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.

 kaynak  kuşadası haber ajansı

  
655 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim