• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
“Her Mahalleye Bir Kreş” projesinin ilki İsabey’e

Sosyal sorumluluk projelerini hızla hayata geçiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, bu kapsamda “Her Mahalleye bir kreş” projesinin ilkini İsabey Mahallesinde hayata geçirdi. Kısa süre önce İsabey Mahallesinde yapımı tamamlanan Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi törenle hizmete açıldı.

Açılış Törenine Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, İsabey Mahallesi Muhtarı Ömer Görgülü, diğer mahalle muhtarları, AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Belediye Meclis üyeleri, ilgili kurum sorumluları ile vatandaşlar katıldı.

Buralardan doktorlar, avukatlar, mühendisler çıksın

Açılış konuşmasını yapan ve seçim öncesi “her mahalleye bir kreş” sözü verildiğini hatırlatan Başkan Bakıcı, bu projeyi İsabey Mahallesinden başlattıklarını kaydetti. Selçuk Belediyesinin ilçe merkezinde hizmet veren Kreş ve Gündüz Bakım Evinin bu açılış ile birlikte ikincinin de hayata geçtiğini belirten Başkan Bakıcı, ilçede kreşi olmayan diğer mahallelerinde de böyle görkemli açılışların yapılacağını kaydetti.

Bu güzel çalışmalar dalga dalga yayılacak

Amaçlarının çocukları sahiplenmek olduğunu, bu bağlamda çocukların iyi beslenmesini sağlamak ve onların gerçekten iyi bir vatandaş, yurttaş olarak geleceğe hazırlanmasına katkı koymak olduğunun altını çizen Başkan Bakıcı; “Aynı zaman da burada okuyan çocuklarımızın ailelerine de katkı koymak istiyoruz” dedi.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Bu dalga dalga tüm halkımıza yayılacaktır. Buraya gelen sadece öğrencilerimiz değil tüm ailelerin istifade edeceği projeleri geliştireceğiz, onlara destek vereceğiz. Böylesine geniş bir çalışmayı burada ön görüyoruz. Gerçekten de bu çalışmaların neticesin de burada biz doktorların, avukatların, mühendislerin çıkmasını istiyoruz. Ben bunu başaracağımıza inanıyorum. Bunun ilk harcını da gündüz bakımevi ile yapmış oluyoruz” diye konuştu.

Çocuklar bizim yarınımız, geleceğimizdir

Açılışta konuşan ve oldukça önemli bir açılışta bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk kaymakamı Ayhan Boyacı; “Eskiden çocuklar için, engelliler için bir şey yapmak, engelli rampası veya asansörü yapmak, sanki bir lütuftu. Ama bugün hükümetimizin aldığı kararlarla pek çok Avrupa ülkesinden çok daha iyi duruma geldiğimizi düşünüyorum” dedi.

Çocuklarolmadan toplumda hiçbir şey olmasının mümkün olmadığını dile getiren Kaymakam Boyacı; “Onlar bizim yarınımız, geleceğimiz. Türk ailesinde kültür seviyesi ne olursa olsun çocuklarımız her zaman aile terbiyesi ile yetiştirilir. Ancak burada gerekli formasyon verilecek. Eğiticilerin ellerinde çocuklara çağdaş eğitim verilecek. Bu hizmetler diğer mahallelerde de devam edecektir. Bu anlamda ben bu tesisi Selçuk’a kazandıran Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış sonrası kadınlardan Bakıcı’ya çağrı: “Spor aletleri istiyoruz”!

Selçuk Belediyesi’ne ait İsabey Mahallesindeki Kreş ve Gündüz Bakım Evi açılışı sonrası mahalle sakinleri Başkan Bakıcı ile bir süre sohbet etti. Kadınların spor aletleri ile fitness malzeme isteklerini olumlu karşılayan Başkan Bakıcı, konuyla ilgilenilmesi için başkan yardımcısına talimat verdi. Mahalle sakinleri hem açılışı gerçekleştirilen kreş için, hem de parkta yapılacak spor aletleri ile fitness malzemeleri için başkana teşekkürlerini iletti.

  
699 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim