• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
KAYMAKAM AKSOY, GÜZELÇAMLI’DA İNCELEME YAPTI

20 ev, 5 otel, bir bakımevi ve 10 aracın etkilendiği su baskınlarının ardından Güzelçamlı’da inceleme yapan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, mağdur vatandaşlarla görüştü.


- KAYMAKAM AKSOY, “ SU BASKINLARININ NEDENİ YANLIŞ YAPILAŞMA “


Su baskınlarının meydana geldiği Balderesi ve çevresinde inceleme yapan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, su baskınlarının Güzelçamlı’nın içinden geçen dere ve çevresindeki yanlış yapılaşmadan kaynaklandığını söyledi. Sabah saatlerinden itibaren Güzelçamlı’da inceleme yapan Kaymakam Aksok, “ Güzelçamlı’nın içinden geçen derenin yatağında ve iki ayrı noktada yanlış ve hatalı yapılaşma yapılmış, bu hatalı yapılaşmalar dere yatağını kapatmış. Sağanak yağmurun ardından dere yatağının taşmasıyla su baskınları oluştu. 20 ev ve 10 araç hasar gördü. Belediyelerimiz su baskınlarına anında müdahale etti. Gerekli tüm önlemler alındı. Dere yatağında yanlış yapılaşma olmasa bu su baskınları olmayacaktı. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Gerekli tutanakları ekiplerimiz tutuyor. Mağdur olan vatandaşlarımız için gereken işlemler yapılacak “ dedi.


- YARALAR SARILIYOR


Güzelçamlı’da sabaha karşı gerçekleşen su baskını sonrası olay yerine intikal eden belediye ekipleri ile AFAD ekipleri yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürüyor. Güzelçamlı’da Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy’la birlikte inceleme yapan Kuşadası Belediyesi Başkan Yardımcısı Remzi Çengel “Sabaha karşı gerçekleşen olay sonrası saat 5 civarı ekiplerimiz olay yerine geldi. Kepçe, kamyon ve su tankerleriyle beraber Fen İşleri Müdürlüğü’müze bağlı çalışanlar olay yerine ilk müdahaleyi gerçekleştirdi Belediyemize bağlı temizlik elemanları evlerde ve sokaklarda temizlik çalışmaları başlattı” şeklinde açıklamada bulundu. Başkan Yardımcısı Çengel, bölgedeki çalışmaların sorun bitene kadar devam edeceğini belirtti.
                                                           21 EKM 2015

  
588 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim