• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
Selçuk Belediyesi’nden ambulans desteği

Selçuk Belediyesi’nden ambulans desteği

Geçtiğimiz yıl hayata geçen “Evde Bakım ve Evde Sağlık Hizmetleri” kapsamında Selçuk Devlet Hastanesi ile işbirliği protokolü imzalayan Selçuk Belediyesi, Selçuk Devlet Hastanesi’ne tam donanımlı bir ambulans teslim etti. Selçuk Belediyesi tarafından ilgili protokol çerçevesinde Selçuk Devlet Hastanesi’ne tahsis edilen ambulansın teslimiyle ilgili konuşan Başkan Bakıcı,bu çalışmanın kurumlar arası işbirliği çalışmalarının güzel bir örneği olduğuna dikkat çekerek; “Bu birlikteliğin çok daha iyi noktalara gideceğine inanıyorum” dedi.

Geçtiğimiz yıl Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimliği ile işbirliği protokolü imzalayan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Evde Sağlık Hizmetlerinde kullanılmak üzere Selçuk Devlet Hastanesi’ne tam donanımlı ambulans tahsis etti. Selçuk Devlet Hastanesi bahçesi önünde Başhekim Uzman Dr. Murat Samsa ile biraraya gelen Başkan Bakıcı, Evde Sağlık Hizmetleri için kullanılacak olan ambulansı teslim etti.

Selçuk açısından önemli bir adım

Selçuk Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl Selçuk Devlet Hastanesi başhekimliği ile bir protokol imzalandığını ve bir yıl içerisinde 165 haneye ulaşılarak önemli bir mesafe aldıklarını kaydeden Başkan Bakıcı;  “Evde Bakım Hizmetleri Birimimiz şu anda gerçekten çok iyi hizmet veriyor. Burada müşterek bir çalışma ile vatandaşın memnuniyeti sağlanıyor. Var olan ambulansın yenilenmesi, daha iyi şartlara getirilmesi söz konusuydu.  Biz de bu talebi uygun bulduk. Çok daha donanımlı güzel bir ambulansımızı hastanemizin hizmetine sundukEvde yatan hastalarımız açısından acil bir durumda hemen müdahale ederek bizde bu hizmetlere katkı sağlamış oluyoruz. Bu hem hemşehrilerimiz açısından,hem deilçemiz acısından oldukça önemlidir” diye konuştu.

“Belediyemizle birlikte çok güzel işler başarıyoruz“

Selçuk Belediyesi ile her zaman birliktelik içerisinde çalıştıklarına ve evde bakım hizmetlerinin vatandaşa ulaştırılması konusunda belediyeden her zaman destek gördüklerine dikkat çeken Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Samsa; “Geçtiğimiz yılınbaşından itibaren belediyemizle birlikte çok güzel işler başarıyoruz. Bunlardan en önemlisi de evde sağlık hizmetleriyle ilgili imzaladığımız protokoldür.Evde bakım hizmetleriyle ilgili birkaç eksiğimiz vardı. Belediye başkanımız bu konuda bizi çok destekledi. Son olarak da bize iki tane personelle birlikte bir ambulansı tahsis ettiler. Bu sayede Selçuk’ta yaşayan yaşlı ve evde bakım hastalarımızın çok daha iyi hizmet almasını sağlayacağız. Ben kendilerine bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çevre ilçelere de örnek

Selçuk Belediyesi tarafından tahsis edilen tam donanımlı ambulansın Selçukve çevre ilçelerdeki sağlık hizmetlerindeki en donanımlı ambulanslardan biri olduğuna dikkat çeken Başhekim Murat Samsa; “Ambulansın içerisinde diğer ambulanslarda bulunan malzemeler var. Ayrıca bir genel cerrahi uzmanı, bir evde bakım hemşiresive belediyemizden aldığımız destekle birimimizde yer alan hizmet personelleri olmak üzere toplam 4 kişilik bir ekibimiz var. Onun dışında hastanenin olağanüstü durumlar için iki tane hemşire ve bir tane doktor arkadaşımız da her zaman göreve hazır olacak” diye konuştu.

  
479 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim