• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
ÖZGÜR AYDOĞAN KÖŞE YAZISI

SELÇUKLU HAKEM HALİL UMUT MELER

Dikkat ettiniz mi bilmem, uzun süredir ilçemizde yaşayan herkesin okurken kötü hissetmediği tek haber Halil Umut Meller’in başarılı yükselişi ile ilgili haberler. Sürekli sorunlar ve kötü haberlerle muhattap olup suçlusu karşısındakiymiş gibi bir birine zehir zemberek sallayan bizler, fikrimiz ne olursa olsun Halil Umut Meler ile ilgili haberleri okurken gururlanıyor ve iyi hissediyoruz. 

Yıllar önce Gökçeada’ya (İmroz Adası) bir seyahat planlıyordum. Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odasında çalışan değerli abim Bülent Meler seyahat planımı duyunca şaşırdı ve; ‘ne işin var orada, madem gideceksin bir emanet vereyim onuda götür’ dedi. Götürebileceğimi söyledim ama bende şaşırdım, bizim Bülent abinin Gökçeada ile ne işi olurki? Oğlunun orada asker olduğunu ona elbise ve benzeri yollamak istediğini söyledi. Neyse aldık emaneti, bulduk Umut’un birliğini, çağırdık nizamiyeye. İlk defa görüyordum ve aslan gibi asker dedim. İşte o genç sporcu askerliğini bitirdikten sonrada istikrarlı yükselişini devam ettirmesini bildi. Türkiye Futbol Federasyonu sitesinde ‘Baba sözü dinledim’ dediği röportaj onun hikayesini özetler gibi. 

Yakında basında bizi yaşattığı yeni bir sevinci daha okuyacaksınız. Henüz resmileşmediği için burada yazmasamda siz şimdiden duymuşsunuzdur diye tahmin ediyorum. Bu ilçeye iyi hissettirdiğin ve “Umut” olduğun için teşekkürler değerli kardeşim.

  
580 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim