• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
Travel Turkey Fuarında açılan Selçuk standını yalnız bırakmadık

TRAVEL TURKEY

10. kez gerçekleşen Travel Turkey Fuarında açılan Selçuk standını geçen sene olduğu gibi bu senede yalnız bırakmadık. Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak kalabalık bir ekiple standı ziyaret edip emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ettik. İçerde siyasi rekabet olsada ve esnaflar olarak biz bu rekabetten olumsuz etkilensek de, dışarıya karşı bir etkinlik yapıldığında birleşmemiz önemlidir. Bizde bu kapsamda standımızı yalnız bırakmak istemedik ve yanlarında olduk. Eksik broşürleri tamamladık, fotoğraf çekilip sohbet ettik. 

Buraya kadar iyi güzel ama yeterli mi? Hayır yeterli değil. İlk olarak iğneyi kendimize batırmak isterim. Oraya bir süre uğrayıp iyi olmuş veya kötü olmuş yorumunu yapıp sonra geçip gitmek yeterli değil. Meslek odaları maddi ve manevi orada olmalı ve en az bir temsilci ile standa destek vermeliler. Ziyaret edenlere bilgi vermeli ve bağlantı kurulması konusunda çalışmalılar. Oda ve kurumlar önceden bilgilendirilip davet edilmişler midir? Hiç sanmam ama önemlide değil, davete gerek bile yok. Öyle umuyorumki önümüzdeki fuarlar için odalar ve esnaflar önceden bilgilendirilir. İlan ve ikram konusunda erken davranılıp stand daha işlevli hale getirilir. 

Sonuca gelirsek bizim stand gayet başarılı idi, fuarda öne çıkan ve ilgi toplayan bir stand olduk. Bu vesile ile Selçuk Belediyesi yöneticilerine ve emek veren personele çabaları teşekkür ederim.
ÖZGÜR AYDOĞAN

  
563 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim