• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
Hilmi Gider KÖŞE YAZISI
Kaç yılındaydı tanıdım hatırlamıyorum, Fakat 25 - 30 yıl olduğunu düşünüyorum. Taaa o zamanlardan belliydi İdealistliği. Sevecendi, Saygılıydı ve en önemlisi inatçıydı hissettiğim kadarıyla. Yazı başlığımda olduğu gibi Levent GÖRÜR’den bahsediyorum. Daha önce yazmıştı  DOST Medyamızın Yazarı, Programcısı İbrahim BECER Kardeşim, Çocukluk Arkadaşlıklarını, ilişkilerini, duruşunu ve Levent'in Karakteristlik yapısını haklı olarak duygularını katarak harika bir şekilde.
    Levent GÖRÜR ile 2 proğram yaptım Televizyonda, biri 11.03.2016 da MHP ilçe Bşk. olarak biri de 02.09.2016 da MHP ilçe Bşk.lığı görevinen alındıktan sonra siyasete girişi olan Ülkü ocaklarından, MHP ilçe Başkanlığından, Son Yerel Seçimlereki MHP Adayı olarak Belediye Başkanlığı yarışını kısacası Siyasetini ve EfesSelçuk siyasetini deyim yerindeyse çok yönlü ve Dobra, Dobra konuştuk. Hala izlemeyip Merak edenler bu linklerden izleyebilirler. 
http://www.efesdostgazete.com/video-detay/11-03-2016-efesselcuku-konusalim/14/
http://www.efesdostgazete.com/video-detay/02-eylul-2016-efesselcuku-konusalim/91/
       Bu gün benim Levent GÖRÜR’ü yazma nedenim, Siyasette ne kadar sağlam yürüdüğü, MHP Genel Merkezince görevden alındıktan sonra, günümüze kadar (kendi ifadesiyle) 50 den fazla Nikah şahitliği, 50 den fazla Nişan törenindeki  Gençlere nişan yüzüğünü takması, her yerde halkın içinde bulunup partilisiyle vede seçmeniyle hiç mi hiç kopmaması ve her yerde,  her koşulda dün söylediğinin arkasında durup, idaalini, doğru bidiğini anlatması her koşulda da savunması.
     Bunları neden yazdığımı merak ediyorsunuzdur  Amacım Levent GÖRÜRü Reklam etmek değil,   Leventinde benim reklamıma ihtiyacı yok zaten, İlçem siyasetine gözden kaçan veya görülmek istenmeyen bana göre Büyük ve Güzel bir gerçek var. Levent GÖRÜRün Görevden alındığı günden bu güne MHP ilçe başkanlığına Atama yapılamadığı.
      MHP Genel Merkezi İlçemize Başkan ve Yönetim atamak için kimbilir ne kadar uğraş veriyor  ve vermeyede  devam ettiğini biz gazeteciler yakından bildiği gibi her siyasetçinin de tahmin ettiği hatta gözlemlediği bir konudur. Yine Bu konuya Siyaset gözlüğüyle bakıldığında Levent GÖRÜR, MHP  Selçuk Teşkilatına o kadar hakimmiş ki, veya Teşkilatça o kadar seviliyormuş ki, MHP Genel Merkezi,  dolaysıyla Devlet BAHÇELİ Partisinin Selçuk Belediyesi Meclis gurubunda bulunan 2 Meclis Üyesi aracılığı ile bile Levent GÖRÜR'ün yerine EfesSelçuk'a BAŞKAN, Yönetim Kurulu Arkadaşlarının yerine Yönetim kurulu ATAYAMADI, ATAYAMIYOR. Bu durumun Siyasi ANLAMI öyle büyüktür ki.
     Hadi bakalım gel de bu genç siyasetçiyi alkışlamayalım. Levent GÖRÜR öyle görmüş ki Önünü, Arkasını, Sağını, Solunu.  Öyle sağlam basmış ki ayaklarını siyaset sahnesine. Görüşlerimiz uymasada ALKIŞLIYORUM seni Levet Kardeşim hemde Ayağa kalkarak alkışlıyorum. Bu yazımı ve davranışıma sitemi olacak olan Siyasetçi hatta Partili arkadaşlarıma da diyorum ki; Türkiyenin bu zor siyaset günlerinde Güvenebiliyormusunuz Örgütlerinize, Teşkilatlarınıza. İdealleriniz ve en önemlisi EfesSelçuk ile EfesSelçuklu için İl Başkanlarınıza, Milletvekillerinize vede Genel Merkezlerinize Levent GÖRÜR gibi DAVRANABİLİRMİSİNİZ?  .  Yerel     
     Seçimlere az kaldı İnşallah sizleride bu köşemden Alkışlarım, söz veriyorum yine ayağa kalkarak. 
      Anlayanlara SELAM, Anlamayanlara Anlatmaya DEVAM
  
497 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim