• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
CHP MECLİS ÜYESİ VELİ KESKİN
Referandum bu ülkenin bölünmesine neden olacak seçimdir. Başkanlık sistemi ve işlevleri ile ilgili kısmını doğru bulmuyorum. Bu rejim değişikliğine neden oluyor. Bu bir parti meselesi değildir. Ülkemizin  Tek adamla yönetilmesine karşıyım.  Kendi çıkardıkları kanuna kendilerinin uymadığı kişilerin hazırlayıp tasarı haline getirdiği anayasa teklifine Evet dememiz imkansız. Kaldıki Dış ülkelerle siyasi krize yol açarak bundan bile siyasi rant elde etmek istemeleri Referandum seçimlerine gölge düşürülmeye çalışmalarının bir sebebi. Tekrar söylemek istiyorum Bu bir parti, bu bir lider meselesi değildir bu rejim değişikliği Tek adamla yönetilme  meselesidir. Bizler bunlarla uğraşacağımıza ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik  sosyal bozukluğun ve dış ülkelerle ilişkilerin bir an önce tedavi edilmesini tartışmamız gerekiyor. Mesele Memleket ve Cumhuriyet meselesi olmalı.  Oy veren vatandaşlarımız Diktatörlükle mi yönetilmek istenildiğinin veya Demokrasiyle mi yönetilmek istendiklerinin tercihine karar verecekler.

        Vatandaşlarımıza ulaşmak için sokak sokak gezip evlerine konuk olarak  Anayasa değişikliğinin ülkeyi kaosa sürüklediğini Atatürk ve silah arkadaşlarının cumhuriyeti kurmak için verdikleri mücadele sonrası  bu rejim değişikliğinin gereksizliğini, ülkemize vereceği zararları anlatıyoruz. Evet çıkarsa ne olur Hayır çıkarsa ne olur bu konular hakkında biligiler veriyoruz. Selçuk lu vatandaşların bizlere desteği ise bizleri onurlandıp gururlandırıyor.

Evet çıkarsa daha baskıcı ve daha kötü ekonomik yaşam olacağını, insanların düşüncelerini özgürce dile getirebilceklerini düşünmüyorum. Kendinden olmyanlarını esaret altına alacaklarını düşündüğüm bir yaşam tarzı ortaya çıkacaktır.

Hayır çıkarsa Rejim değişikliğinin önüne geçmiş olacağız. İnsanlara özgüven gelecek . Demokratik bir ortamda özgürce yaşamaları devam edecek. Ötekileştirilmekten kurtulacağız. Rahat bir nefes alacağız. Kısacası ülkemiz ve milletimiz için Hayırlı olacak.

 Sonuç olarak Hayır çıksada Evet çıksada yarın yine birlikte yaşamaya devam edeceğiz.

İlçemizde Hayır oy oranın % 75-85 arasında çıkacağını dünüyorum.
KAYNAK http://efesdostgazete.com/

  
415 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim