• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
MHP ESKİ İLÇE BAŞKANI ALİ GÜMRAH

Tek bir  kişinin iradesinde olacak yönetim modelini kabul etmiyorum. Ülkemiz için böyle önemli konunun neden bukadar aceleye getirildiğini anlamış değilim.

      Bizler partimizin görüşüne muhalif olduğumuz için Partimizden Genel Başkan tarafından uzaklaştırılmış Milliyetçi serçmenleriz. Ben ilçe Başkanı olsaydım da  getirilmek istenen sisteme Evet diyemezdim ve Partime istifamı verip var gücümle Hayır denmesi için bireysel olarak çalışırdım şimdide aynısını yapıyorum. Milliyetçi bir Türkiye için, Cumhuriyetimiz için Tek adam denilen Sisteme Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı olacağını bilsem bile karşıyım . Demokratik parlementer yapı ve Cumhuriyet yönetim şeklini en ideal sistem olarak görüyorum.

           Hayır çıkarsa Vatandaşlarımızın üzerindeki baskının kalkacağını, ekonominin normalleşeceğini düşünüyorum Hayırda Hayır olduğunu düşünerek Cumhuriyete sahip çıkılmasını düşünüyorum.

            Evet  çıkarsa ekonomi daha kötüye gidecek insanların üzerindeki baskı ve belirsizlikler artacak, yeni sistemin neler getirecğini düşünemiyorum.

     Mensubu olduğum partimizin Evet demesinin ilçemizdeki MHP seçmenine yansımadığını düşünüyorum. İlçemizde MHP ye oy veren seçmenlerinde HAYIR diyeceğini düşünerek Hayır oyunun %75 in altına düşmeyeceğini belirtebilirim.
KAYNAK http://efesdostgazete.com/

  
450 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim