• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
DSP ESKİ İLÇE BAŞKANI METİN ÇITAK
Anayasalar yazılım esnasında içinde sinsi boşluklar bırakılmadan konunun uzmanı Anayasa Profosörlerinin müelifliğini yüklenebileceği tarzda yazılması zarunludur.  Anayasalar milletlerin rahmidir. Kalıcı ve uzun süreli olmalıdır. Yangından mal kaçırcasına gece yarıları ve kapılar ardında yazılmamalıdır. Bir hafta da görüşülüp ardından iki haftalık Meclisi tatil etmek derin bir şüphe uyandırmaktadır. Kapalı kapılar ardında alınan karaların ülkemize verdiği zararları vatandaşlarımız ilk olarak Kumpas davalarında ordumuzua verilen tahribatla, ikinci olarak 17-25 Aralık vaksında yaşanan içinden çıkılamaz ve inkar edilmemiş gerçeklerle ortaya çıkan kaosla, üçüncüsü 15 temmuzda yaşanılan ve lanetlediğimiz darbe girişimiyle ortaya çıkan sonuçların miletimize ve devletimize verdiği zararı vatandaşlarımız net şekilde görebilmiştir. Bu sebeple vatandaşlarımız meydanarda ve medyada söylenenlerden ziyade bu kapılar ardında olanları düşünmek ve değerlendirmek gibi bir sorumluluğu olduğunu gözden geçirmeli. Eğer bu anayasa değişikliği içindeki bir madde “ Cumhurbaşkanlığı görevini yapmış olanlar bu anayasa değişikliği yürürlüğe girdikten sonra, tekrar aday olamazlar” diye bir madde içerseydi şimdi bu değişikliği savunanlar nasıl bu anasaya teklifini sahiplenirlerdi merak ediyorum.

       Bu ne bir yerel seçim nede bir genel seçimdir. Hayır oyu kullanmayı düşünen vatandaşlarımız Selçuk’ta verdikleri oy ile Patnos ta verdikleri oy birdir. Yüce rabbim şükürler olsun akıl vermiş kullan demiştir.Zorbalığa ve haksızlığa isyan etmeyi görev vermiştir. Uyan ey milletim ne olur gafletten uyan, artık yeter kanma diyerek  Bunun bir seçim olmadığı bilinciyle samimiyetle parti kimliğimi geri plana iterek konunun önemini seçmenlere anlatabilmek için onların iradelerine son derece saygılı yaklaşımlar ve  mesajlar içerisinde ağırlıkla sokaklara ve hanelere ulaşmaya çalışır çevreye saygılı bir biçimde kampanya yürütürdüm.

           Hayır çıkarsa milletimiz derin bir nefes alacak ve rahatlayacaktır. Ülkemizde ve Siyasi gerginlikler yaşadığımız dış ülkelerle bilhassa komşularımızla  Barışın ilk adımları hissedilecektir.

            Evet  çıkarsa derin bir belirsizlik dolayısyla karamsarlık bunun sonucu toplumda huzursuzluk , ekonomik sıkıntılar en önemliside toplumda bu derin ayrışma çoğalacaktır.

     Selçuk seçmeninin akıllı,düşünerek araştırarak kulaktan duyma değil bilgilenerek ve sorumluluk bilinciyle oy kullanacağı görüşündeyim. Hayır oylarının % 75 ‘in altına düşeceğini düşünmüyorum %80 üzeri olursada süpriz olmaz.

KAYNAK
http://efesdostgazete.com/

  
546 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim