• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
Hayatınızı Kolaylaştıracak Makyaj Hileleri
Makyaj Hileleri – Kadınlar olarak hemen her gün yaptığımız ama bazen zorladığımız konudur makyaj. İşte makyaj yapmayı daha kolay hale getirip daha iyi görünmenizi sağlayacak ipuçları için okumaya devam edin.


makyaj hileleri Makyaj Hileleri – Fondöten
Doğru fondöten seçiminin elimizin üstünde ya da bilekte deneyerek yapılacağı söylenir. Fakat bu yanlış bir bilgidir. Çünkü ellerimiz ve yüzümüz çok fazla güneş gördüğü için cilt tonunu eşitlemek zor olur. Bu nedenle fondöten seçerken boyun rengimize uygun fondöten almalıyız. Bu da fondöteni uyguladığınız zaman yüz ile boyun arasındaki renk farkını ortadan kaldıracaktır.

Doğru fondöten seçimi kadar fondöteni doğru uygulamanız da önemlidir. Bunun için fondöteninizi fırça yerine makyaj süngeri ile uygulayın. Sünger fondöteninizin yüzünüze eşit ve düzgün bir şekilde yayılmasını sağlayacaktır. Fondöteninizi uyguladıktan sonra pudra ile sabitlemeyi unutmayın.

Makyaj Hileleri – Eyeliner ve Siyah Kalem Nasıl Çekilir

Birçok kadının makyaj yaparken zorlandığı konulardan biri eyeliner çekmektir. Eğer siz de eyeliner çekmekte zorlananlardansanız bunun için göz kalemlerinizi kullanabilirsiniz. Özellikle eyeliner olarak da kullanılabilen göz kalemlerini tercih ederseniz mükemmel bir eyeliner görüntüsüne kavuşabilirsiniz.

makyaj hileleri Makyaj hatalarından bir tanesi de gözlerinizin içine siyah kalem çekerek gözlerinizi büyük göstermeye çalışmanızır. Oysa bu yanlış bir uygulamadır. Gözlerinizin daha büyük görünmesini istiyorsanız alt göz kapağının içine siyah kalem çekmek yerine beyaz ya da pudra rengi kalem çekin.
Makyaj Hileleri – Kirpikler

Tüm bu işlemleri yapmadan önce güzel görünen kirpiklere sahip olmak istiyorsanız kirpiklerinizi hafifçe ılık su ile ıslatın. Bu rimelinizin daha belirgin ve dolgun olmasını sağlar. Bunu sağlamak için rimelinizi kat kat sürmemelisiniz. Aksine kat kat sürdüğünüz rimel kirpiklerinizin yapış yapış olmasına ve topaklanmasına neden olucaktır. Bu nedenle rimelinizi en fazla 3 kat sürmeniz iyi bir görüntü için yeterli olucaktır. Kirpiklerinizin daha kıvrık ve uzun görünmesi için kirpik kıvırıcı kullanabilirsiniz. Kirpik kıvırıcınızı fön makinesiyle biraz ısıttıktan sonra kullanırsanız daha etkili bir sonuç alabilirsiniz.

 Makyaj Hileleri – Kaşlar

Makyaj sırasında dikkat edilmesi gereken diğer noktalardan bir tanesi de kaşlar dır. Kaşlarınızı belirginleştirmeniz yüzünüzün daha karakteristik görünmesini sağlayacak ve makyajınızı daha netleştirecektir. Ayrıca kaşlarınıza şekil verirken kaşlarınızın kalkık görünmesini istiyorsanız kaşınızın altına ince bir çizgi halinde beyaz kalem çekip parmağınızla dağıtmanız yeterli olacaktır. Mikroblading yöntemi ile kusursuz kaşlar konumuz için TIKLAYIN..

Makyaj Hileleri – Rujlar
Son olarak, makyajınızın tamamlayıcısı olan ruj.. Rujunuzun kalıcı olmasını sağlamak için rujunuzu sürdükten sonra dudaklarınızın üstüne peçete koyun. Peçetenin üzerine fırça yardımıyla pudra sürün. Böylece rujunuz daha kalıcı hale gelicek ve daha güzel görünücektir.

Kaynak superkadin.net
  
701 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim