• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
Düğün Günü için Gizli Silah “TIRNAKLAR”
Her gelin adayı düğün günü kusursuz görünmek ister. Kusursuz görünüm için artık gelin adaylarının gizli silahı bakımlı ve stil sahibi tırnaklar. Gelinler düğün günlerinde tırnak seçimini yaparken düğün pastasından, gelin çiçeğinden esinleniyor. Düğün günü tırnaklarda bir sürpriz ile karşılaşmamak için ise prova yapmanın önemine vurgu yapılıyor.

Kadınlar düğün günlerinde, gelinlikten saç ve makyaja, mekandan ikrama kadar her şeyin baştan sona mükemmel olmasını istiyor. Her kadının hayali muhteşem bir gelinlik ile dünya evine girmek. Bakımlı ve stil sahibi tırnaklar gelinliğin tamamlayıcısı olan gizli detaydır. Tırnaklar gelinlerin düğün öncesinde yapılacaklar listelerinde ilk sıralarda yer almaya başladı. Düğün günü için tırnak seçerken, düğün pastasından ya da gelin çiçeğinden bile ilham alabileceği tüyosunu veren Kalıcı Makyaj ve Güzellik Uygulamaları Uzmanı Emsal Doğan, prova yapmanın önemine vurgu yaptı.

Son Ana Bırakmayın!

Makyajda konusunda olduğu gibi gelinlerin tırnakları konusunda da uzman birinin ellerine bırakmaları gerektiğini belirten Emsal Doğan; “Evlilik gününden en az 20 gün önce gelinlerin istedikleri model ve desenleri belirleyerek prova için gelmelerini öneriyoruz. Hayallerindeki şekil, uygulama sırasında onları mutlu etmezse, başka tasarım bulmak için vakit kazanmış oluyoruz. Ayrıca düğün gününden 3 gün önce tırnaklarına bu uygulamayı yapmaları yeterli olacaktır. Gelinlerin tırnaklarına alışmaları için 3 gün önce yapılması önemli” ifadelerini kullandı.

Konseptinizi Belirleyin!

tırnaklarGelinlerin tırnak konseptlerini belirlerken, düğün konseptinizden ilham alabileceklerini ifade eden Doğan; “Gelin çiçeğinize, evlilik yüzüğünüze ya da pastanıza uygun tırnaklar yaptırabilirsiniz. Çiçeği her zaman elinizde taşıyamazsınız ama tırnaklarınızda taşıyabilirsiniz. 3 boyutlu çiçeklerle bezenmiş tırnaklarla fark yaratabilir ya da renkli çiçek desenler ile zevkinizi ortaya koyabilirsiniz. Eğer evlilik yüzüğünüz de çok gösterişli taşlardan oluşmuyorsa bunu tırnaklarınızda kullanarak gösterişli taşlardan oluşan bir tırnak tasarımı da tercih


Karakterinize Uygun Rengi Seçin!

Gelinlerin en çok tercih ettiği renkler arasında birinci sırada masumluğun ve mükemmeliyetin simgesi beyaz rengin olduğuna vurgu yapan Doğan; “Bu yıl modern ve trendlere uygun görünmek isteyen gelinlere önerim gülkurusu, metalik altın ve gümüş renklere de şans vermeleri. Ön plana çıkarmak istediğiniz feminen tarafı olan gelinlere önerim farklı tasarımlarda klasik frenchin taşlarla süslenmiş versiyonları, metalik ve asimetrik frenchler kullanabilirler.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: http://www.superkadin.net
  
733 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim