• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
Modası Geçmeyen Kıyafetler ve Aksesuarlar

Modası Geçmeyen Kıyafetler ve Aksesuarlar

Her gün, neredeyse her an değişen modayı takip etmekten yorulanlardan mısınız? Bu durumda yapacağınız en güzel tercih yıllara direnen modası geçmeyen kıyafetleri gardırobunuza eklemektir. Bu kıyafetler sayesinde hem gereksiz alışverişten kurtulmuş olursunuz, hem de bu kıyafetler sizin kurtarıcınız olur. işte, yılların eskitemediği modadaki yerini her zaman koruyan modası geçmeyen kıyafetler ve aksesuarlar;

Siyah Elbiseler

Siyah elbise yaz-kış kullanılabilen modası geçmeyen kıyafetlerin başında yer alıyor. Hemen hemen her modacının da dediği gibi, siyah elbise bir kadının gardırobunda mutlaka olması gereken bir parçadır. Siyah, modası hiç geçmeyen bir renktir. Siyah elbiseler de her durumda kullanılabildiği için hayat kurtarır.

Beyaz Gömlekler

Gardıropların vazgeçilmez bir diğer parçasıdır beyaz gömlekler. Her an, her ortamda rahatlıkla kullanılabilir olması beyaz gömlekleri beyaz gömlekleri vazgeçilmez kılıyor. Etek ve topuklu ayakkabı ile kombin yapıp klasik bir tarz oluştururken, kot pantolon ile kombin yaparak spor bir tarz spor bir tarz oluşturabilirsiniz.

Siyah Pantolon

Her an, her ortamda kullanabileceğiniz bir değer parçada siyah pantolondur. Klasik kesim bir gömlek ve ceketle iş yerinde, davetlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir kombin oluşturabilirsiniz. Bir tişört ve spor ayakkabı ile günlük bir kombin haline getirebilirsiniz. Ne giyeceğim diye düşündüğünüz an siyah pantolon imdadınıza yetişecektir.

Kot Pantolon

Kot pantolonlar dört mevsim kullanılabilir olması ve rahatlığıyla özellikle günlük hayatın vazgeçilmez parçaları arasında yerini alıyor. Küçük büyük hemen hemen herkesin dolabında bulunur.  Vücudunuza göre uygun bir modeli seçtiğinizde yıllarca kullanabilirsiniz. Gömlek, tişört, trençkot, hırka gibi bir çok parçayla uyum sağlayabilme özelliğine sahiptir. Böylece tarz bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Kot Ceket

Kot ceketlerin, şekilleri ve kesimleri değişiklik gösterse de kullanılabilirliğini her zaman korumuştur. Gardıropların vazgeçilmez parçalarından olan ve modası geçmeyen kıyafetler arasında yer alan kot ceketler, yıllar geçse de favori olmaya devam edecek.

Kalem Etek

Hem iş hayatında hem de günlük hayatta sıklıkla karşılaştığımız kalem etekler, yıllar geçse de modadaki yerini koruyan parçalardan. şık bir gömlekle kombin yaparak iş hayatı için klasik bir görüntü oluşturabileceğiniz gibi, tişörtler ve babetler ile kombin yapıldığında spor-şık bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Kalem etekle iyi bir görüntü oluşturabilmek için, vücudunuza uygun olmasına, potluk yapmadan vücudunuza tam oturmasına dikkat edin.

Babetler

Sıklıkla kullanılan, oldukça rahat her kadının sahip olduğu ayakkabılardır babetler. Rahatlığının yanında; pantolonla, etekle, elbiseyle, şortla kolayca kombin yapılabilir olması babetleri vazgeçilmez yapıyor. Babetlerle hem rahat hem de şık bir tarz oluşturabilirsiniz.

Spor Ayakkabı

Her dönemin olmazsa olmazları, rahatlık sembolleri spor ayakkabılar.. Dolaplarımızın vazgeçilmezleri arasındaki yerlerini her zaman koruyorlar. Günlük hayatta spor şıklık oluştururken pantolon, etek, elbiselerinizle kombin yaparak rahatlığı garantilemiş olursunuz.

Saat

Saatler zamanı ölçme amacı taşısalar da günümüzde daha çok şık bir tarz oluşturmak için kullanılan bir aksesuar haline dönüştü. Geçmişten günümüze kadar gelen vazgeçilmez aksesuarlar arasındaki yerine her zaman koruyor. Kıyafetlerinize uygun iki-üç saat alarak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Kemer

Kemerler kombinin tamamlayıcı parçalarıdır, diyebiliriz. Farklı kalınlık ve inceliklerini göz önüne alarak pantolon, etek ve elbiselerinizle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Örneğin; sıradan bir elbisenize takacağınız güzel bir kemer ile elbisenizde bambaşka bir görüntü oluşturabilirsiniz.

http://www.superkadin.net

  
783 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim