• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
Özgür Aydoğan KÖŞE YAZISI

Selçuk’un sağlığı bozuldu mu?

Bu hafta birbiriyle alakalı ve Selçuk ilçemizde yaşayan herkesi yakından ilgilendiren bir konuyu gündeme taşımak istiyorum. Şöyle bir durup baktığımızda kasabada herşeyin çivisinin çıktığını görmek hiçte zor değil. Fakat ilçemizdeki sorunların kısa vadede çözülmesini beklemediğimden genel konulardan uzak durup öne çıkması gereken konuları öncelikli ele almaya çalışarak yazımı sonlandıracağım. 

Arkadaşlar bu günlerde hangi eczacı ile görüşsem ishal ve sinek ilaçlarının deli gibi satıldığı bilgisini paylaşıyorlar. Sineklerle sezon boyunca kanka olduk ve şimdiden sonra bu konunun çözülmesi mümkün değil gibi görünüyor. Bazı insanlar ishal ve kusma olaylarını sineklerle ilişkilendirse de benim şüphemi çeken bir konu daha var. İlçemizin heryeri kepçeler tarafından kontrolsüz şekilde kazılıyor. Borular değişiyor ve birtakım değişiklikler yapılıyor. Bir anda patlayan ishal ve kusma vakalarını bu çalışmalarla bilgisi olabilir mi? 

Selçuk Devlet Hastenesi bu vakalarla ilgili verileri paylaşırsa konunun önemsiz mi, yoksa çok çok ciddi mi olduğunu rahatlıkla anlayabiliriz. Toplum Sağlığı Merkezi veya konu hakkında yetkili bir kurumumuz bu konuda eczacıların ve hastanemizin kapısını çalarsa yada mahalledeki farklı evlerden su örnekleri alınırsa belki ilçemizde yaşayan insanların içi daha rahat eder. 

Özgür Aydoğan

21 Ağustos 2017 / Selçuk

  
538 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim