• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
GAZLI SELÇUK

GAZLI SELÇUK 

Malum ilçe insanı yerel yönetimden hizmet anlamında aradığını bulamadı. Göz kırpan seçimler ilçemize iktidar partisi için pekte hayırlı yaklaşmıyor. Onlarda bunu düşünmüş olacaklarki ilçe insanına son dakikada bir gaz vermeyi uygun bulmuşlar. Benim açımdan sorun yok, hizmet hizmettir diyip tebrik etmesinide bilirim ama bütün dönem oturup hiç birşey üretmeden olanıda tüketip sonrada bir gaz ile durumu kurtarabilirler mi onu bilmem. 

Doğalgaz geliyor borular Zafer mahallesinden döşenmeye başlanmış denildiğinde merak etmiştim. Öyle ya seçileli beri varlık gösteremeyen yerel yönetim öyle bir iş yapmalıki en başta muhalefet olmak üzere hiçkimsenin söyleyecek söz bulamaması gerekir. Fakat gelin görünki durum pekte öyle değil. Orta halli bir kepçe kıytırık bir çukur kazıyor yanda duran borular mevta gibi çukura indiriliyor. Bumuydu arkadaş doğal gaz dediğiniz? İlçeye gaz getirelim derken dibine dinamit döşemiş olmuyor muyuz? Unutmayalımki bu bölge deprem bölgesi. Dünyada bu işler yapılırken deprem bölgelerinde beton desteği ve benzer tedbirler alınıyor, risk minimize ediliyor. Şimdi birileri çıkar boruların esnek olmasından dem vurur. Yahu arkadaş siz bu kadar esnek iken bırakında yer altına döşenen boruda biraz esnek olsun artık. Biz ne diyoruz bunlar neyin derdinde.

İlçenin yollarını köstebek çukurları ile doldurup önüne gelen şirketin heryeri kazıp doğru düzgün kapatmadan gitmesine müsade edenler Efes Antik Kentinin bugün bile bizi kıskandıran altyapısına bakıp kendilerini eleştiriyorlar mıdır acaba?




  
500 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim