• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  •  https://www.facebook.com/gokcealankoyu.burgaz
 
Üyelik Girişi
KÖŞE YAZILARI
SEMA YEŞİLÇİMEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yerel seçimler kapsamında ilçe kamuoyunda aday adayı olacağı konusunda adı geçen AK Parti Eski İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Belediye Başkanlığı için aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Halil Düztaş'a teslim etti.

Beraberindeki partili arkadaşlarıyla birlikte AK Parti İlçe Binasına gelen Yeşilçimen, ilk olarak adaylık dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Halil Düztaş'a teslim etti, ardından kısaca açıklamada bulundu.  Yeşilçimen, yaptığı açıklamada; "Allah bize çok güzel işlere imza atmayı, 2014 seçimlerini zaferle kazanmayı nasip etti. Partimizi almış olduğumuz noktadan çok daha ileri noktalara taşıdık. Rabbim tüm Ak Partililerimize 25 yıl aradan sonra bir iktidar kazandırdı. İnşallah bu 5 yıllık Ak Parti belediyeciliğimizin ikinci bir 5 yılını da yine tüm Ak Partililerle beraber, birlik ve beraberlik içerisinde devam ettireceğiz" dedi.

Aday adayı olan tüm arkadaşlarına başarılar dileyen Yeşilçimen; "Biz birbirimizin siyasi rakibi değiliz. Hepimiz daha iyi hizmet yapma adına aday olduk. Ben Partimizde aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz birbirimizin siyasi rakibi değiliz. Hepimiz daha iyi hizmet yapabilmek adına aday olduk. Diğer siyasi partilerdeki bütün aday arkadaşlarımız da Selçukludur, kıymetlidir. Onlar da bir yola çıkmıştır. Onlara da başarılar diliyorum. Yüce rabbim hangi aday arkadaşımıza Selçuk'a bundan sonra hizmeti nasip ettiyse o arkadaşımıza nasip olsun. Bizim de çıkmış olduğumuz bu yolda Allah bizi mahcup etmesin, yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Aday Adaylığı dosyasını teslim alan AK Parti İlçe Başkanı Halil Düztaş, "Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Kopmadan birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimleri götüreceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Selçuk Ajans

  
505 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.952934.0889
Euro37.891738.0435
Hava Durumu
Takvim